EDHO Oyuncusuna Üzücü Haber Geldi! Gözyaşları Sel Oldu!

EDHO Oyuncusuna Üzücü Haber Geldi! Gözyaşları Sel Oldu!

Ali Sürmeli'nin annesi ile ilgili gelen haber herkesi şoka uğrattı. EDHO oyuncusundan gelen haberle birlikte sosyal medya karıştı. Kimse ne diyeceğini bilemedi. Akçe Sürmeli, 82 yaşında çok farklı bir nedenden ötürü hayatını kaybetti. Oyuncunun sevenleri, kendisine başsağlığına bulundu.

Ali Sürmeli, EDHO dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettirmişti. Başarılı oyuncu, şu sıralar annesinin hayatını kaybetmesi ile şoka uğramış vaziyette. Çünkü öyle bir şekilde hayatını kaybetti ki oyuncunun hayranları bile ne diyeceğini bilemedi. Sosyal medyada pek çok kişi usta oyuncunun annesinin ölümünü konuşuyor.

Annesi Kendisini Astı

Ali Sürmeli'nin annesi olan Akçe Sürmeli, 82 yaşında hayatını kaybetti. Evinin önündeki ağaca kendisini astığı belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında polisin olayla ilgili soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak konusu haline geldi. Oyuncu ise haberi aldığı andan itibaren büyük hayal kırıklığına uğradı. Konuya ilişkin nasıl bir açıklama yapılacağı merak ediliyor.

Sosyal Medya Bu Haberi Konuştu

Akçe Sürmeli'nin kendisini asmayı sosyal medyanın gündemine düştü. Öte yandan Ali Sürmeli'nin yapacağı açıklama ile birlikte ne kadar üzgün olduğu da tahmin edilmekte. ÜNLÜ oyuncunun acı gününde sanat camiasından dostları ve sevenleri yanında yer alacak. Cenazesinin yarın toprağa verileceği belirtildi.