E-Devlet Yeni Uygulamasında Son Başvurular 30 Eylül'e Kadar Geçerli Olacak!

E-Devlet Yeni Uygulamasında Son Başvurular 30 Eylül'e Kadar Geçerli Olacak!

e-Devlet'teki yeni başvuru programı dikkat çekti. Artık internet üzerinden de bu konuyla ilgili başvuru yapılabileceği ve programa katılmanın mümkün olduğu vurgulandı. Son başvuru tarihi olarak 30 Eylül açıklandı. e-Devlet'teki detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

e-Devlet'in yeni uygulamasıyla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda yerini alacak.  Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç'tan gelen açıklama dikkat çekti. e-Devlet üzerinden başvuruların açıldığını vurguladı ve bu noktada çeşitli açıklamalarda bulundu. Peki ya internet üzerinden ne tür başvurular için harekete geçilebilir?

e-Devlette Başvurular Başladı!

Geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan ve kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerde faaliyet gösteren işletmeler için yapılan bir programdan söz edildi. Bu tarz işletmelerin kapatılması veya ortadan kalkmasının önüne geçilmesi adına bir çalışma başlatılmıştı. "Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı" üzerinden gerekli bilgiler alınabiliyor. Eğer yaptığınız meslek de bu kriterlere uyuyor ise sizler de internet üzerinden başvuru gerçekleştirerek gerekli destekleri alabileceksiniz.

Son Başvuru 30 Eylül 2022

Öte yandan "Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı" için yapılacak başvurular için tarih de verildi. Destekten faydalanmak istiyorsanız sizler de elinizi çabuk tutmalısınız. Başvurulara ilişkin bilgiler verilmeye devam ediliyor.