Civan Canova Ölümünden Sonra Detaylar Ortaya Çıktı!

Civan Canova Ölümünden Sonra Detaylar Ortaya Çıktı!

Civan Canova'nın ölümüyle birlikte sanat camiası yasa boğuldu. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Son dakika gelişmeleriyle birlikte çeşitli açıklamalar yapılıyor. Ünlü oyuncunun daha önce bir programda yaptığı açıklama herkesi şaşırtacak.

Ünlü oyuncu Civan Canova'nın vefatı büyük ses getirdi. Ünlü isme dair çeşitli gelişmeler şaşırttı. İkinci babası olduğu belirtilen Kartal Tibet hakkında ifadeleri de gözler önüne serildi. Öte yandan oyuncu arkadaşı Esra Dermancıoğlu'nun paylaşımı büyük ses getirmişti.

Oyuncunun Vefatını Duyurmuştu

Esra Dermancıoğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımında  "Dostum bu hayatta içime en dokunan sıcacık civanımı kaybettik. Civan huzur içinde dolaş bebeğim belki yine bir yerde, bir zaman karşı karşıya geliriz. Çok yeni bir haber sevdiklerine, sevenlerine buradan duyurmak istedim"  ifadesine yer vermişti.

Kartal Tibet İçin Neler Söylemişti?

Civan Canova, katıldığı programda Kartal Tibet için önemli açıklamalarda bulunmuştu. Öyle ki söylediği sözler herkesi şaşırtmıştı. Açıklamasında "Ben küçükken hayat öyle gerektirdi ve annemle babam ayrıldı. Annem Kartal abiyle evlendi. Dokuz yaşımdan itibaren hep yanımda oldu. Kardeşlerim ve biz birbirimizi hep çok sevdik. Ailesine çok düşkündü, çocuklarına çok düşkündü, mesleğine çok düşkündü. Değerli bir insandı. Ben Kartal ağabeyle beraber büyüdüm. İlk film setine beni Kartal ağabey götürdü. Yeri çok ayrıdır, her açıdan çok ayrıdır. Bütün dertlerimi, bütün sorunlarımı anlattığım biriydi." ifadesine yer vermişti.