Bankalar Emeklilere Kesenin Ağzını Açtı! Emekliler 10Bin TL Alabilmek İçin Sıraya Girdi!

Bankalar Emeklilere Kesenin Ağzını Açtı! Emekliler 10Bin TL Alabilmek İçin Sıraya Girdi!

Emekliler için sağlanan promosyon büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişiye 10 bin TL dolaylarında ödeme yapılmakta. Öte yandan banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Kampanya yakında sona erecek ve emekliler için binlerce TL'yi alabilmek için sıraya girdi.

Son zamanlarda bankalar arasındaki promosyon rekabeti dikkat çekiyor. Özellikle de promosyon ödemesi almak isteyen pek çok kişi, erken saatlerden sıraya girerek beklemeye başlamakta. Bankadan sıra alarak promosyon işlemlerini halledebilmek için harekete geçiyorlar. Ancak gelinen noktada çok fazla emekli sıra için beklemekte. Çoğu ise erken saatlerde gelmiş olmasına rağmen bir türlü sıra alamıyor.

10 Bin TL Promosyon Dikkat Çekti

Emekliler için yapılan kampanyalarda promosyonun miktarı da dikkat çekiyor. 10 bin TL'ye varan ödemelerle birlikte pek çok kişi harekete geçti. Öte yandan en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar tercih listesinde ilk sırada yerini aldı. Güncel detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulmakta.

Bankada Uzun Kuyruklar Oluştu

Emeklilerin promosyon ödemesi için sıraya girmesiyle birlikte uzun kuyrukların oluştuğu görülüyor. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanya büyük ses getirecek. Bakalım pek çok kişi beklentilerini karşılayabilecek mi göreceğiz.