Acun Ilıcalı Survivor Programını Resmen Sildi Attı! Survivor Artık Olmayacak mı?

Acun Ilıcalı Survivor Programını Resmen Sildi Attı! Survivor Artık Olmayacak mı?

Acun Ilıcalı'ndan gelen yorgunluk açıklaması dikkat çekti. Bir dönemin efsane programlarından olan Survivor, artık ekrana gelmeyecek mi? Ünlü isim yorulduğunu ifade ederek programdan çekilmeye karar verebilir. İşte şok iddialar ve daha fazlası haberimizde...

Survivor programı, TV8'in kuşkusuz en çok izlenen programı olarak karşımıza çıkmakta. Konsept çok seviliyor ve bu program aracılığıyla önemli gelirler elde ediliyor. Pek çok kişi de bu sayede ekmek kazanmakta. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın zirve yaptığı programlardan biri diyebiliriz. Fakat ünlü isim, çeşitli projelerinden ötürü zaman ayırmada zorluk çekiyor.

Çok Yorulduğunu Açıklamıştı

Acun, Demet Özdemir ve Oğuhan Koç'un programına katıldıktan sonra önemli bir itirafta bulunmuş ve "Yorgunum ama yorgunluğum bu düğüne engel olmadı. Seve seve geldim. Maçlara gidip gelmek biraz yoruyor 2 haftada 5 maça filan gittim geldim ama sonuç iyi oldukça insan mutlu oluyor"  ifadesine yer vermişti. Hull City, ünlü ismin son zamanlarda tüm dikkatini öne çekiyor.

Survivor Programına Çıkmayacak mı?

Acun Ilıcalı, Hull City'e daha fazla vakit ayırabilmek adına Survivor programını Murat Ceylan'a teslim edebilir. Sunuculuk işleri ünlü ismi yormakta. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte Murat Ceylan'ı daha fazla görebiliriz gibi duruyor.