Sevdiğini Kadını Hor Gören Adama Esra Erol'dan Tepki!

Sevdiğini Kadını Hor Gören Adama Esra Erol'dan Tepki!

Esra Erol'da yaşanan gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. Erdi ve Gamze arasında olaylar patlak verince herkes şaşırdı. Gamze'nin annesi, kızını terlikle canlı yayında kovaladı. Güvenliğin müdahale ettiği olayda başka neler yaşandı sizlerle paylaşıyoruz.

Esra Erol'dan gelen açıklamalar dikkat çekti. Sevdiği kadını hor gördüğü belirtilen adamın Tiktok videoları izlendi. Erdi'nin Gamze'ye karşı iyi davranmadığı anlaşılıyor. Bu nedenle ikili arasında yaşananlar tepki çekti. Gamze'nin annesi de olaya dahil olunca ortalık karıştı.

Terlikle Kovaladı!

Erdi'nin vurdumduymaz cevaplarından ötürü Gamze'nin annesi sinir krizi geçirdi. Ancak Gamze'nin tavırlarına da sinir olmasından ötürü kızını kovalamaya başladı. O esnada güvenlikler olaya müdahale etti ve kadına engel oldu. 

Sosyal Medyada Tepki Çekti

Olayla birlikte sosyal medya büyük tepki gösterdi. Kullanıcılar, programda yaşananları anlamadığını belirtti. Erdi'nin Gamze'ye karşı olan tavırları eleştirilmeye devam ediliyor. Esra Erol'un yeni bölümünde neler yaşanacağı ise bilinmezliğini korumakta. Bu noktada bizleri başka nelerin beklediğini paylaşmaya devam edeceğiz. ATV'deki program iyice bambaşka bir hal almış gibi.