RTÜK Esra Erol'u Affetmedi! RTÜK Esra Erol ve ATV Ceza Üstüne Ceza Kesti

RTÜK Esra Erol'u Affetmedi! RTÜK Esra Erol ve ATV Ceza Üstüne Ceza Kesti

ATV'de yayınlanan Esra Erol'la ilgili RTÜK ceza sonuçları açıklandı. RTÜK üyesi Onur Konuralp'in Twitter hesabından yaptığı açıklamada ne kadar ceza verildiği belli oldu. Esra Erol ne kadar ceza aldı? ATV'nin yanı sıra başka kanalların da benzer cezayı aldığı görüldü.

Esra Erol'un programında yaşanan olaylar birkaç gündür gündemden düşmüyordu. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında dikkat çeken olaylar oldu. RTÜK, incelemeye aldığı kanal hakkında kararını açıkladı. 18 yaşındaki kıza dakikalarca bağıran ve onu azarlayan Esra Erol, tepkilerin hedefi haline gelmişti. 40 yaşındaki adamla birlikte kaçması nedeniyle gündemde olan kız hakkında sert ve aşağılayıcı konuşması gözlerden kaçmadı. Yüzünün gözükmesini istememesi nedeniyle de hakkında ağır ithamlarda bulundu.

RTÜK'ten ATV'ye Ceza Geldi!

RTÜK, çeşitli programlardan ötürü bazı kanallara ceza verdi. Bunlardan en çok dikkat çekeni Esra Erol programı oldu. %1'lik idari para cezasının ATV'ye verildiği açıklandı. Bu gelişmeden sonra birkaç kanal daha ceza aldı. Üstelik Star TV'de yayınlanan Serap Peköz programı için de benzer işlem uygulandı.

İzleyiciler Çok Kızmıştı

Esra Erol'un tutumuyla ilgili izleyicilerden büyük tepki gelmişti. Ekranlarda şov yaptığı belirtilen ünlü sunucuyla ilgili kanalın bir karar alıp almayacağı merak ediliyor. Bu nedenle ATV'deki programı bu hafta izleyebilecek miyiz göreceğiz.