RTÜK Esra Erol'a 4 Gün Süre Verdi! Esra Erol Yayından Kaldırılıyor..

RTÜK Esra Erol'a 4 Gün Süre Verdi! Esra Erol Yayından Kaldırılıyor..

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol programını dair ortaya atılan iddialar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Alınan bilgiler neticesinde Esra Erol'un 4 gün sonra yayından kaldırılacağını dair iddialar gündemi sarstı. Bu iddiaların ardından izleyicilerden tepki de gecikmedi. İşte haberin devamı...

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol hafta içi her gün farklı konulara ev sahipliği yapıyor. Özellikle kayıp ve aile konuları üzerine odaklanan Esra Erol programına tepkilerde devam ediyor. Yapılan iddialara göre ekranların fenomen programının  4 gün sonra izleyicisine veda edeceğine dair iddialar gündeme geldi.

Esra Erol ekranlara veda mı edecek?

Alınan bilgiler neticesinde RTÜK sabah kuşağı programlarına uyarı gönderdi. Gündüz kuşağı programlarından bazı kesitlerin izleyiciye olumsuz etki yarattığım söyleniyor. Bundan dolayı RTÜK, kamuoyunun şikayetleri doğrultusunda bu tür programları yayından kaldırılacağını açıklamıştı. Bunun ardından kimi iddialar Esra Erol isimli programın 4 gün sonra RTÜK tarafından yayından kaldırılacağını söylüyor. Bu iddiaların ardından Esra Erol programını takip eden kemik izleyici kadro iddiaların yalan olduğunu söyledi.

İddialar gündemi sarstı!

Esra Erol programının pazartesi günü ekranlara gelmeden yayından kaldırılacağı söyleniyor. Bu iddiaların ardından Esra Erol'un sessiz kalması izleyicileri de meraklandırdı. Programın izleyicileri bu haber karşısında sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Kimi izleyici Esra Erol'un ekranlardan kaldırılması gerektiğini söylerken kimisi ise bu programın gerçek olduğunu savundu. ATV ekranlarının en çok sevilen programının sunucusu Esra Erol'un konu ile alakalı açıklama yapmaması gözlerden kaçmadı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde bu iddiaların ardından sosyal medya ikiye bölünürken programın pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı da şimdiden merak söz konusu oldu.