RTÜK, Esra Erol İçin Düğmeye Bastı! Esra Erol'a Ceza Üstüne Ceza Yağdı..

RTÜK, Esra Erol İçin Düğmeye Bastı! Esra Erol'a Ceza Üstüne Ceza Yağdı..

RTÜK, ATV ve Esra Erol ile ilgili kararını açıkladı. Verilen kararla beraber programın ceza aldığı haberi iletildi. Peki ne kadar ceza verildi? RTÜK üyesi Okan Konuralp, sosyal medya hesabı üzerinden güncel haberleri verdi. Star TV'nin de ceza aldığı belirtiliyor. İşte Esra Erol'da son dakika gelişmeleri...

RTÜK'ten gelen karar sonrasında ATV kanalına ceza verildi. Esra Erol programında yaşanan olaylardan ötürü sosyal medya büyük tepki göstermişti. Pek çok kişi bu gelişmelerin yanı sıra nasıl bir ceza verildiğini merak ediyor. Serap Peköz'ün sunduğu program için de Star TV cezalandırıldı.

RTÜK'ten Ceza Haberi Geldi!

RTÜK, tepki çeken Esra Erol programına ceza verdi. Bu haberden sonra programda ne gibi gelişmeler yaşanacak merak ediliyor. Esra Erol'un 18 yaşındaki kıza bağırmasından sonra yaşanan gelişme dikkat çekti. Pek çok kişi programı RTÜK'e şikayet etti. RTÜK ise yaptığı değerlendirmeyi açıkladı.

RTÜK Üyesi Duyurdu!

RTÜK üyesi Okan Konuralp, yaptığı açıklamada ATV'ye %1 idari para cezası verildi. Müge Anlı yoğun rekabet içerisinde olduğu Esra Erol'un ceza alması hakkında ne düşünüyor? Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği programlarda zaman zaman böyle olaylar yaşanabilmekte. Sosyal medya kullanıcıları, Esra Erol'a tepki gösterdiği için olay birkaç gün boyunca konuşuldu.