Müge Anlı ve Esra Erol'un Fişi Çekiliyor! RTÜK Son Kararını Duyurdu

Müge Anlı ve Esra Erol'un Fişi Çekiliyor! RTÜK Son Kararını Duyurdu

Müge Anlı ve Esra Erol programlarının kaldırılacağı iddia ediliyor. RTÜK, bu konseptteki programları kapatırsa EXXEN'de yayınlanabilirler. Acun Ilıcalı, Müge Anlı ve Esra Erol ile görüştü mü? Programların yeni durağı EXXEN mi olacak? Merakla beklenen sorunun cevabı belli oldu mu?

Acun Ilıcalı'nın ücretli dijital içerik platformu olan EXXEN, yeni bir hamlede bulunabilir. İlgiyle takip edilen ve sabah kuşağı programları arasında yer alan Müge Anlı ile Esra Erol'un transfer edilebileceği vurgulandı. RTÜK'ün yakın zamanda bu formattaki pek çok programı kaldırabileceği ifade ediliyor. Üstelik Armağan Çağlayan da benzer bir ifadede bulunarak Ocak ayında kapanabileceğinden bahsetti. Esra Erol ve Müge Anlı programlarının televizyonda yer almaması demek hayranlarını çok üzecektir. Haliyle dijital içerik platformları ile anlaşma içerisine girilebilir. Hali hazırda büyük kitleleri olduğu için bir sorun yaşanmayacağı düşünülüyor.

EXXEN'de mi Yayınlanacaklar?

Bir iddiaya göre Müge Anlı ve Esra Erol programlarının EXXEN'de yayınlanacağı belirtildi. Acun Ilıcalı eğer böyle bir girişimde bulundu ise pek çok kişi buna sevinecektir. Çünkü çok sevilen programları bünyesine katmış olacak.

RTÜK Buna İzin Vermeyebilir

Geçtiğimiz günlerde EXXEN'de Konuşanlar programı için verilen ceza dikkat çekmişti. Buradan çıkarılacak sonuç ise dijital içerik platformu da olsa RTÜK'ün dizi ve programlara çeşitli yaptırımlar uygulayabildiğiydi. Hal böyle olunca EXXEN'den resmi açıklama beklenecek. Müge Anlı ve Esra Erol sessizliğini koruyor.