Müge Anlı ve Esra Erol Bayramda Bile Kavgaya Tutuştu! İki Ünlü Sunucu Birbirleri Demediklerini Bırakmadı..

Müge Anlı ve Esra Erol Bayramda Bile Kavgaya Tutuştu! İki Ünlü Sunucu Birbirleri Demediklerini Bırakmadı..

Müge Anlı ve Esra Erol'un tartışması yeni bir boyut kazandı. Pek çok kişi ikili arasında bu sefer ne yaşandığını merak ediyor. Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte göndermeli sözler havada uçuştu. Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü. Bayram demeden canlı yayında neler söyledi?

Müge Anlı ve Esra Erol arasındaki atışmalar devam ediyor. İki sunucu da birbirinden pek haz etmiyor. Çünkü ATV'de aynı konseptte program sunmaları bunda başlıca etken diyebiliriz. Üstelik zamanında Zuhal Topla ile Esra Erol arasındaki tartışmadan ötürü Müge Anlı'nın da devreye girmesiyle ortalığın karıştığı belirtilmekte. Tüm bu gelişmeler dahilinde neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Peki Müge Anlı ve Esra Erol, bu sefer ne için tartıştı? Gündeme bomba gibi düşen bu haberle birlikte pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediyor.

Müge Anlı Yine Gönderme Yaptı!

Müge Anlı, Esra Erol'a düzenli olarak gönderme yapıyor. Öyle ki artık bayram seyran dinlemeden de göndermelerine devam etmekte. Son olarak söylediği bir söz ile gündeme geldi. Esra Erol'u hedef alan konuşmasında dikkat çeken ifadelere yer verdi. Peki ya ünlü isim tam olarak neler söyledi?

Gönderdiği Çikolataları Beğenmedi!

Esra Erol'un kendisine sevmediği çikolataları gönderdiğini söyleyen Müge Anlı, herkesi şaşırttı. Ünlü sunucu, yaptığı açıklamada “Sevgili Esra Erol bana hiç sevmediğim çikolatalardan göndermiş. Biliyorsunuz hiç sevmem ama bu sıralar sevmeye başladım!” sözlerine yer verdi.