Evi Terk Eden Annesine Canlı Yayında İsyan Etti! Esra Erol'da Anne ve Kız Arasında Gergin Anlar!

Evi Terk Eden Annesine Canlı Yayında İsyan Etti! Esra Erol'da Anne ve Kız Arasında Gergin Anlar!

ATV'deki Esra Erol programındaki olaylar gündemdeki yerini koruyor. Genç kız canlı yayında annesine söyledikleriyle şaşırttı. Gündemdeki son olaylar ve dahası gözler önüne serilecek. Esra Erol'a katılan genç kız, annesinin evden gitmesiyle birlikte adeta çıldırdı.

Esra Erol programında yaşanan anlar gözler önüne serildi. Oldukça gergin bir ortamın bulunduğu görüldü. Annesinin eşini ve kızını bırakarak kaçmasından sonra genç kızın isyan etmesi sosyal medyada da gündem oldu. O anlar kameralara tek tek yansıdı.

Evi Terk Eden Annesine Yüklendi!

Canlı yayında konuşan genç kız, annesi için "Sen tek başına yaşayacak insan değilsin. Sen o Selçuk Kılıç ile yaşıyorsun ya da Metin Kalaca ile yaşıyorsun. Bağlansın yayına, ilişkiniz neyse o da anlatsın. Kaç tane insanla birlikte oldun belki de, bizi kandırdın" sözleriyle yüklendi.

Eşi Tekerlekli Sandalye ile Geldi!

Canlı yayına katılan eşi ise tekerlekli sandalyede kendisine sorular sordu. Eşi için "Sadece neden gittiğini sormak istiyorum. Neden Yeliz?" dedi. Anne Doğan "Hiçbir şeyimiz kalmadı, para bitti. Bunun açıklamasını sana yapamadım, korktum" diye yanıt verdi.