Esra Erol'un Zamanında Dizide Oynadığını Öğrenenler Şok Şaşırdı!

Esra Erol'un Zamanında Dizide Oynadığını Öğrenenler Şok Şaşırdı!

ATV'de yaptığı program ile bilinen Esra Erol, zamanında oyunculuk da yapmış. Öte yandan başrol karakterine hayat verdiği görüldü. Peki ya oyunculuk yapan Esra Erol hangi dizide rol aldı? İşte ünlü isimle ilgili merak edilenleri tek tek açıklıyoruz.

Esra Erol'un zamanında dizide rol aldığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Merak edilenler ve dahası ortaya çıkacak. Oyunculuktan sunuculuğa geçtiğini bilmeyenler yaşananları hayretle takip ediyor. Dolayısıyla ünlü isme dair bilinmeyenler tek tek açıklanacak.

Kanal 7'deki Dizide Oynamış!

Sabah kuşağının vazgeçilmez isimleri arasında yer almadan önce Kanal 7'deki Kalp Gözü dizisinde oynamış. Kendisinin başrol karakterlerinden Aysel'i canlandırdığı görülüyor. Öte yandan oyuncu ile ilgili merak edilen detaylar da tek tek açıklandı. Kendisi hakkında başka neler biliyoruz?

Sunuculuğa Sonradan Geçmiş!

Esra Erol'un sunuculuğa sonradan geçtiği ortaya çıktı. Bu gelişmenin hemen ardından merak edilenler de tek tek yanıt bulacak. Kendisiyle ilgili başka neler biliyoruz? Sosyal medyadaki paylaşımları ile de zaman zaman adından söz ettiren ünlü isim, bir şekilde gündem olmayı başarıyor.