Esra Erol'un Sağ Kolundan Acı Haber Geldi! ATV ve Esra Erol Ekibi Gözyaşlarına Boğuldu..

Esra Erol'un Sağ Kolundan Acı Haber Geldi! ATV ve Esra Erol Ekibi Gözyaşlarına Boğuldu..

ATV'de Esra Erol'un sağ kolu olarak bilinen isimle ilgili çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Öyle ki programda hiç beklenmedik gelişmeler oldu. Yapılan açıklama ile herkes kendisinin sağlık durumunu merak etmeye başladı. Peki ya programdan ayrılacak mı? İşte gündemdeki son olaylar...

ATV Esra Erol'un sunduğu programda çalışan bir ismin başına gelenler dikkat çekti. Programda muhabirlik yapmakta olan ünlü ismin sağlık durumu hakkında endişe ediliyor. Muhabirlik yapan Caner Toygar'ın sağlığı nasıl? Kendisi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Bu habere Esra Erol başta olmak üzere pek çok ünlü isim üzüldü.

Beynine Kitle Tespit Edildi!

Muhabir Caner Toygar'ın beyninde kitle tespit edildi. Bu gelişme ile birlikte muhabirle ilgili çok fazla soru soruldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu durum, sosyal medyanın gündemine de düştü. Kendisi öyle bir açıklama yaptı ki görenler dondu kaldı. Yaptığı duyuru ile sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

Programdan Ayrılacak mı?

Muhabir Caner Toygar'ın programdan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Yaptığı açıklamada ''Gece baş ağrılarıyla uyanıp saatlerce agridan duramıyordum mr çekildi ağrı olan bölgede bir sıkıntı görüldü yarın netleşmesi için ilaçlı mr çekilecek umarım kötü birşey çıkmaz..'' sözlerine yer verdi. Milyonlar kendisinden haber beklemeye başladı.