Esra Erol'un Final Tarihi Kesinleşti! Yapımcı Firma ve ATV duyurdu Yaptı..

Esra Erol'un Final Tarihi Kesinleşti! Yapımcı Firma ve ATV duyurdu Yaptı..

Esra Erol'dan gelen haber herkesi heyecanlandırdı. Gündeme bomba gibi düşen gelişme sonrasında Esra Erol'un ne zaman sezon finali yapacağı öğrenildi. ATV'de program sunuculuğu yapan isimden yeni bir haber var. İşte detaylarıyla birlikte sezon finaline dair bilinmeyenler...

Esra Erol programı, ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen programa dair merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişinin yaptığı araştırma ile birlikte final tarihine ilişkin bilgiler verildi. Peki ünlü isim ne zaman ekranlara ara verecek? Birkaç aylık süre içerisinde kendisinden haber alamayacağız. Ancak sonrasında yeni sezon başlayacak. Dolayısıyla yaptığı açıklama ve çok daha fazlası merak konusu haline geldi.

Esra Erol Ne Zaman Bitiyor?

Esra Erol'un 25.06.2022 tarihinde final yapacağı öğrenildi. 25 Haziran 2022'de programın son bölümünü izleyeceksiniz. Sonraki süreçte ise sezon finali yapacak. Bu durum izleyicileri yakından ilgilendiriyor. Dolayısıyla gündeme gelen bomba gibi gelişmelerle birlikte çok daha fazlası araştırılmakta.

Reytinglerde İyi Gidiyor!

Öte yandan bu sezonda onlarca vakanın çözülmesinde etkili olan Esra Erol, dikkatleri üzerine çekti. Reytinglerde de güzel performans elde ettiği söylenebilir. Tüm bu gelişmeler dahilinde neler olacağını sizlerle paylaşacağız.