Esra Erol'un Eşini Duyanlar Kanal Değiştiriyor! İşte Herkesin Çekindiği Esra Erol'un Eşinin Hikayesi..

Esra Erol'un Eşini Duyanlar Kanal Değiştiriyor! İşte Herkesin Çekindiği Esra Erol'un Eşinin Hikayesi..

Esra Erol'un eşini duyanlar onu hemen tanıyor. Kürt İdris ve Ali Özbir arasındaki bağlantı şok etkisi yarattı. Peki Esra Erol'un kayınbabası kim? ATV'de sunuculuk yapan ünlü isim, hiç bilinmeyen yönleri ile adından söz ettirmeyi başardı. İşte Esra Erol ve eşi hakkında merak edilenler...

Esra Erol ile ilgili ortaya çıkan gerçekler şok etkisi yarattı. Esra Erol'un eşi olan Ali Özbir'in kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı. Öyle ki babasının yeraltı dünyasında tanınan bir isim olması nedeniyle dikkat çektiği belirtiliyor. Kürt İdris'in oğlu olan Ali Özbir hakkında neler biliyoruz? Ortaya atılan iddialar şok etkisi yaratacak cinsten.

Babası Kürt İdris Çıktı!

Normalde Esra Erol'u herkes tanıyor. Ancak Esra Erol ile Kürt İdris arasındaki bağlantıyı kimse bilmemekte. Dolayısıyla eşi Ali Özbir'in babası olan Kürt İdris, geçmişte girdiği cezaevinde büyük bir nam salmış ve yeraltı dünyasına dahil olmuştu. Bu gelişmeden sonra hayatı tamamen değişmişti.

1968 Yılında Doğdu

Öte yandan Ali Özbir, 1968 yılında Kars'ta doğdu. Babasını ise 2002 yılında kaybetti. Şu sıralar turizm ve yapımcılıkla uğraşarak geçimini sağlıyor. Gözlerden uzak bir yaşam sürme tercihi de saygıyla karşılanmakta. Dolayısıyla Esra Erol ve Ali Özbir arasındaki bağlantı şok etkisi yaratıyor.