Esra Erol'un Babasının İsmini Duyan Kaçacak Yer Arıyor! Esra Erol'un Herkesten Gizledi Babası Ortaya Çıktı

Esra Erol'un Babasının İsmini Duyan Kaçacak Yer Arıyor! Esra Erol'un Herkesten Gizledi Babası Ortaya Çıktı

Esra Erol, sunuculuğunun yanı sıra aile hayatıyla da gündeme geldi. Kayınpederinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Yeraltı dünyasına nam salan ünlü ismin Esra Erol ile bağlantısı şaşırttı. Ünlü sunucunun eşi olan Ali Özbir'in babası bakın meğer kimmiş?

Esra Erol, ATV'de sunduğu program ile dikkat çekiyor. Kendisinin yeraltı dünyasının ünlü isminin oğlu ile evli olduğu ortaya çıktı. Bu detay pek çok kişi tarafından bilinmiyordu. Hayranları bu haberi duyunca Kürt İdris'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Esra Erol'un eşi Ali Özbir, İdris Özbir'in oğludur. Zamanında cinayetten ve çeşitli suçlardan hapis yatan Kürt İdris'in kim olduğu merak ediliyor.

Yeraltı Dünyasında Tanınıyordu!

Kürt İdris, çeşitli dizi ve filmlere de konu edildi. Yeraltı dünyasının tehlikeli insanlarından biri olduğu belirtiliyordu. Dolayısıyla İdris Özbir'in namı kısa süre içerisinde yayıldı. Hapishanede başlayan kariyeri daha sonra ülke geneline yayıldı. Pek çok kişi onun kim olduğunu ve ne işlerle uğraştığını biliyordu.

Kanserden Vefat Etti!

2002 tarihinde akciğer kanserinden ötürü evinde vefat etti. 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bu vakte kadar Türkiye'nin sayılı yeraltı dünyası üyelerinden biriydi. Bugün bile adının sıkça geçtiği bilinmekte. Özellikle de geçmiş yıllara ilgi duyan kişilerin Kürt İdris'i araştırdığını söyleyebiliriz.