Esra Erol'u İzlemek Artık Üçretli Oluyor! İşte Esra Erol'u İzlemek İçin Ödeyeceğiniz Üçret Listesi

Esra Erol'u İzlemek Artık Üçretli Oluyor! İşte Esra Erol'u İzlemek İçin Ödeyeceğiniz Üçret Listesi

Esra Erol'da programının EXXEN' e katılacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı ve Esra Erol görüşmesi nasıl sonuçlandı? Pek çok kişinin izlediği program RTÜK engeline takılabilir. RTÜK, programı yayından kaldırırsa EXXEN'de ekrana gelebilir. Peki Acun Ilıcalı konuyla ilgili neler söyledi?

Esra Erol, son zamanlarda RTÜK tarafından gelen açıklamalar ve kapatılma ihtimaline karşı Acun ile anlaşma yapmış olabilir. Sosyal medyada ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Çünkü ATV'de reyting rekorları kıran dizinin formatı RTÜK'ün dikkatini çekiyor. İzleyicilerin bir kısmı programı şikayet ettiği için yakın zamanda Esra Erol başta olmak üzere pek çok program kapatılabilir. İhtimaller dahilinde konuşacak olursak da programın devamlılığı için dijital içerik platformu olan EXXEN tercih edilebilir. Acun Ilıcalı'nın bizzat devreye girdiği belirtiliyor.

EXXEN'de mi Yayınlanacak?

Esra Erol'un programı artık EXXEN'de yayınlanabilir. Ocak ayı itibariyle ATV'den ayrılarak yeni dijital içerik platformuna geçebilir. Bu nedenle pek çok kişinin Esra Erol izlemeyi bırakacağı iddia ediliyor.

Esra Erol Paralı Olacak!

Esra Erol programını izlemek istiyorsanız şu an için ödeme yapmanıza gerek yok. Ancak EXXEN ile anlaşma sağlanırsa muhtemelen paralı şekilde izleyeceksiniz. EXXEN'in abonelik sistemi ile çalışması bu sorunun yaşanmasına neden olacak. Ancak en başında bunun için çeşitli girişimlerde bulunuldu. Müge Anlı'dan yanıt beklenirken Esra Erol ile anlaşmanın neredeyse tamamlandığı iddia ediliyor.