Esra Erol'u Erkan Çakmaz Canlı Yayında Tehdit Etti! Esra Erol Başına Gelecekleri Beklesin!

Esra Erol'u Erkan Çakmaz Canlı Yayında Tehdit Etti! Esra Erol Başına Gelecekleri Beklesin!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programının canlı yayınında şok bir gelişme yaşandı. Erkan Çakmaz Esra Erol'u tehdit etti "Başına gelecekleri beklesin" dedi. Esra Erol ne tepki verdi? Erkan Çakmaz tehditlere devam etti mi?

ATV ekranlarının programları arasında yer alan Esra Erol'da şok edici bir olay yaşandı. Esra Erol'un canlı yayın sırasında ortaya attığı evlilik dolandırıcılığının sonrasında şimdi 16 yıl önce işlenen cinayet olayı meydana çıktı. Olay örgüsüyse Halil İbrahim Bey'in programa başvurarak iki, üç ay önce evlendiği Kibar Ünvar adlı kadının 85 bin lira parasını alıp ortadan kaybolduğunu açıklamasıyla başladı. Fakat Kibar Hanım'ın eşinin 16 yıl önce şüpheli bir şekilde vefat etmesi sebebiyle belirlendi. Son dakika haberine göreyse , bu mevzuatı meydana atan Esra Erol ise Kibar ve onun çocukları tarafınca tehdit edildi. Ünlü sunucu Esra Erol canlı yayında aldığı tehditleri açıkladı. İşte Esra Erol'un programında yaşanan şok edici gelişmeler.

Esra Erol ‘ un Konuyla Alakalı Açıklaması!

Esra Erol’ un konuyla ilgili açıklaması “Her şey tesadüf eseri ortaya çıktı Halil ağabey programa katıldı. Kibar Hanım'ın eşinin 2006 yılındaki ölümünün şüpheli olduğu ile ilgili ihbarlar da geldi." dedi.

Erol, ekibinin vasıtasıyla Kibar Hanım'ın oğlu Erkan Çakmaz'ın şahsına haber yolladığını ve kendisini tehdit ettiğini duyurdu. Erol, "Tehditlerini ekipten bana iletti”. Kendisi 'Esra Erol başına gelecekleri beklesin' diye açıkladı. Şu an bu tehditte bulunuyorsunuz. Öncelikle bunun nedeni ne? Beni tehdit etmenin bir sebebi var mı? Babanızın ölümüyle ilgili anneniz bu durumu intihar olmadığını, bir aksilik yüzünden öldürüldüğünü söylüyor. Hatta abartarak ve gidip amcalarınızı bu konuda suçluyor. Sizin yüzünüzden, siz öldürdünüz diyor. Anneniz 2006 yılından, 2021 yılına kadar herkesin gözünde katil damgası yiyorsa sizin beni tehdit etmenizin nedenini anlayamıyorum." şeklinde konuştu.

Bu Tehditler Bir Son Bulacak Mı?

Kibar ve ailesi geride mi duracak? Yoksa daha fazla ileri gidip tehdit ve suçlamada bulunacak mı? Soruların cevabı için gündemimizi takip etmeye devam edin