Esra Erol'dan Sevindiren Haber Geldi! Herkes Mutluluktan Göz Yaşlarına Boğuldu!

Esra Erol'dan Sevindiren Haber Geldi! Herkes Mutluluktan Göz Yaşlarına Boğuldu!

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da Servet Bey ve Havva Manas'ın büyük aşkı herkesi şaşkına çevirdi. Servet Bey 38 yıl önce Havva Hanım'ı tanıdığını ardından yıllar sonra karşılaştıklarını anlattı. İşte haberin detayları...

ATV ekranlarının en çok izlenen programı Esra Erol'da film gibi bir sahne yaşandı. Servet Bey 38 yıl önce tanışıp sevdiği İlk aşkı Havva Hanım ile yıllar sonra tekrardan karşılaştığını anlattı. Bunun ardından Esra Erol canlı yayında Havva Manas ve Servet Beyi telefonda buluşturdu. ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Esra Erol'da Servet Bey 38 yıllık büyük aşkına kavuşamadığını açıkladı.

Servet Bey, 38 yıldır unutmadığı aşkını anlattı

Esra Erol'un programına katılan Servet Bey, 1983 yılında Havva Hanım ile aynı mahallede yaşadığını daha sonra birbirlerine âşık olduğunu dile getirdi. Birbirlerine âşık olan çift ailelerinden gizlice kaçmayı tercih etti. Bunun ardından aileleri kaçan çifti bulduktan sonra yaşlarının küçük olmasından dolayı buna izin vermeyerek çifte ayırdı. Çiftin tekrar karşılaşması ise film sahnelerini aratmadı. Servet Bey 38 yıl sonra Havva Hanım’ı manavda alışveriş yaparken gördüğünü dile getirdi. Bu anları gözyaşları içerisinde Esra Erol'da anlatan Servet Bey Havva Hanım’ı sesinden tanıdığını kendisini sırtın dönük olduğunu dile getirdi. Manavda birbirlerini tanıdıklarını söyleyen Servet Bey Havva Hanım ile konuşup telefonunu istediğini fakat Havva Hanım’ın telefonunu vermediğini aksetti.

Servet Bey’den Havva Hanım’a romantik teklif

Havva Hanım’ın 2 saat sonra tekrardan manava geldiğini söyleyen Servet Bey kendisi ile konuştuklarını söyledi. Ardından Havva Hanım’ın da eşinden boşandığı için beraber yaşamaya karar verdiklerini ardından yaşayıp mutlu olduklarını ifade etti. Müzeyyen karşılarına çıkana kadar çok mutlu olduklarını söyleyen Servet Bey Havva Hanım hiç unutmadığını da sözlerine ekledi. Baldızlarının araya girip, ayırdığını söyleyerek canlı yayını gözyaşlarına hâkim olamadı. Bunun ardından Esra Erol canlı yayında Havva Hanım ve Servet Bey'i telefonda buluşturma kararı aldı. Canlı yayında telefona bağlanan Havva Hanım ayrıldıktan sonra birbirlerinden haber alamadıklarını söyleyerek manavda karşılaştıklarını onu gördüğünde ne yapacağını şaşırdığını ifade etti. Havva Hanım’ın bu açıklamalarının ardından Servet Bey kendisi ile kavuşup evlenmek istediğini söyledi.