Esra Erol'da TikTok Kullanan Kadın Hayatının Pişmanlığını Yaşadı

Esra Erol'da TikTok Kullanan Kadın Hayatının Pişmanlığını Yaşadı

Esra Erol'da programına çıkan TikTok kullanıcısı, daha önce kazandığı paralardan bahsetti. Ramazan isimli biriyle tanıştıklarını ve onun binlerce lirasını harcadığını söyledi. Şimdilerde ise pişmanlık duyduğunu ifade ediyor. Ramazan Bey, evli Gülten Hanım hakkında canlı yayında neler söyledi?

TikTok kullanarak dans videoları çekmekte olan Gülten Hanım, birkaç sene içerisinde önemli paralar kazandığını dile getirdi. Ramazan isimli bir kişinin kendisine sürekli olarak yardım yaptığını ve bu nedenle onun neredeyse üç araba parasını yediğini dile getirdi. Bundan dolayı duyduğu pişmanlıktan bahsetti. Ramazan Bey için yaptıklarından ötürü pişmanlık çeken Gülten Hanım, onun canlı yayına bağlanmasıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Peki TikTok üzerinden nasıl bu kadar kazandı? Gülten Hanım'ın evli olmasına rağmen Ramazan Bey ile düzenli olarak görüştüğü de belirtiliyor.

Eşinin Her Şeyden Haberi Vardı

Gülten Hanım'ın söylediğine göre eşinin Ramazan Bey ile buluştuğundan haberi vardı. Hal böyle olunca canlı yayına bağlanan Ramazan Bey'in söyleyecekleri büyük önem taşıyordu. Sosyal medya platformu üzerinden tanışarak bir anda arkadaş olan ikilinin bambaşka bir noktaya evrildiği belirtildi.

Ramazan Bey Canlı Yayına Çıktı

Ramazan Bey, Esra Erol programının canlı yayınına çıktı ve yaşananlar hakkında konuştu. Kendisinin dolandırılmadığının ve bu olaylardan ötürü pişman olmadığını dile getirdi. Arkadaşlık ettiklerini ifade etti. Seyirciler ise ikili arasında yaşanan olayları şaşkınlıkla takip etti.