Esra Erol'da TikTok Bir Ailenin Yok Olmasına Neden Oldu! Esra Erol Programında Yaşanan TikTok Skandalı Yürekleri Burktu!

Esra Erol'da TikTok Bir Ailenin Yok Olmasına Neden Oldu! Esra Erol Programında Yaşanan TikTok Skandalı Yürekleri Burktu!

Esra Erol'un programına dahil olan Gülten Hanım itirafları ile stüdyoyu adeta salladı. TikTok uygulaması üzerinden eşini ve çocuklarını kaybettiğini söyleyen Gülten Hanım şok edici açıklamalar yaptı. Canlı yayın yaparak TikTok üzerinden para kazandığını söyleyen Gülten Hanım, birçok kişinin hayatını kararttığını itiraf etti.

ATV ekranlarının en çok sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da akıllara durgunluk veren bir olay daha yaşandı. Esra Erol'un programına katılan Gülten Hanım akıl almaz itiraflarda bulunarak izleyicileri ve Esra Erol'u şaşkına çevirdi.

TikTok uygulamasından dolayı yuvasını yıktı!

TikTok hesabı açtığını söyleyen Gülten Hanım takipçi sayısını yükseltip, videolar paylaştığını söyledi. Bunun ardından tiktok üzerinden çok büyük paralar kazandığını fakat çok pişman olduğunu açıkladı. Sosyal medyada Ramazan denilen kişi ile tanıştığını söyleyen Gülten Hanım bu tanıştığı kişinin parasını yediğini itiraf etti. İtiraflar bununla da sınırlı kalmazken Gülten Hanım, Ramazan'ın parası dışında hayatını kararttığını da dile getirdi. Canlı yayında Ramazan isimli kişiden özür dilemeyi de ihmal etmedi.

Pişman olup, özür diledi

Canlı yayında tiktok'ta para kazanmak için dans videoları çektiğini itiraf eden Gülten Hanım çok pişman olduğunu söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Bu uygulama olmadan önce yemek yapıp çocukları ile ilgilendiğini söyleyerek "Allah o tiktokun belasını versin" dedi. TikTok uygulamasında kazandığı paralarla evine baktığını söyleyen Gülten Hanım daha sonra Ramazan ile de tiktok'tan tanıştığını dile getirdi. Ramazan ile yüz yüze görüştüğünü belirterek bir buçuk yıldır Ramazan'ın 3 araba parasını yediğini de itiraf etti.

Stüdyoda yer yerinden oynadı

Eşinin Ramazan ile ilişkisi olduğunu bildiğini söyleyen Gülten Hanım canlı yayın yaptığını dahil eşinin bildiğini belirtti. Hatta Ramazan'dan para alıp onunla buluştuğundan da eşinin haberdar olduğunu dile getirdi. Bu iddiaların üzerine canlı yayına bağlanan Ramazan Çakmak dolandırılmadığını ne istediyse kendi isteğiyle olduğunu dile getirdi.