Esra Erol'da Tanzanya'lı İş İnsanı Muammer Güzel'in Borcunu Kapattı!

Esra Erol'da Tanzanya'lı İş İnsanı Muammer Güzel'in Borcunu Kapattı!

Esra Erol'un sunduğu program yine ilgiyle karşılandı. Borcu olan ve eşinin kendisine şiddet uyguladığını belirten Muammer Güzel'e yardım Tanzanya'dan geldi. Borçları silinen Muammer Güzel ise teşekkürlerini ileterek mutluluğunu dile getirdi.

Esra Erol'da programına önemli bir yardım damgasını vurdu. Muammer Güzel adlı bir kişinin eşinden şiddet görmesi büyük merak uyandırmıştı. Ayrıca eşinin evden kaçarak eski sevgilisine vardığını da belirterek yardım istemesi izleyenleri ekrana kilitledi. Böylesine önemli ve üzücü bir olayın sonunda borcu olduğu da öğrenilen Muammer Güzel'e yardım eli uzatıldı. Canlı yayında açıklanan bu müjdeyle beraber Muammer Güzel çok mutlu oldu. Esra Erol başta olmak üzere herkes bu yardımsever iş insanını tebrik etti.

Tanzanya'dan Yardımcı Oldu!

Muammer Güzel'in borçlarını kapatacağı öğrenilen iş insanının Tanzanya'da yaşadığı ortaya çıktı. Böylelikle dünyanın neresinden olursa olsun Türk insanının ne kadar cömert ve yardım konusunda hassas olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Yapılan bu yardımla beraber önemli bir miktar ödeme yapılacak.

Esra Erol Sevgiyle Selamladı

Tanzanya'dan bağış yapan iş insanının mektubunu okuyan Esra Erol, yazıyı oldukça etkileyici buldu. Ülkedeki herkese yardımsever olmayı öğütleyen yazıda izleyicilerden alkış sesleri yükseldi. 

Muammer Güzel'in 15 bin TL Borcu Kapandı!

Yıllık zekatını vermek istediğini belirten Tanzanya'lı iş insanının 15 bin TL tutarında zekat vereceği ortaya çıktı. Muammer Güzel'in borç batağında olduğu biliniyordu. Zor anlar yaşadığı bu durumdan kurtulmasına vesile olacak yardım sonrası iş insanına teşekkürlerini iletti.

Esra Erol'da Milyonların Kalbini Kazandı

Muammer Güzel'e yayında konuşma fırsatı vererek ona yardımcı olan gizli isim ise Esra Erol oldu. Pek çok kişinin kayıp, cinayet ve aldatma vakalarını çözdüğü gibi aynı zamanda maddi anlamda da böyle olayların yaşanmasına vesile olduğu için izleyicilerin gönlünü bir kez daha kazanmış oldu. Ünlü isim evlilik programlarından sonra formatını değiştirdiği programda yine birçok kişinin hayatına dokunmaya devam ediyor. Muammer Güzel'in borcu silinecek ve böylelikle onun için her şey yeniden başlayacak.