Esra Erol’da Resmen Yer Yerinden Oynadı! Esra Erol'a Katılan Gülay Hanımdan Şok Edici Açıklamalar Geldi!

Esra Erol’da Resmen Yer Yerinden Oynadı! Esra Erol'a Katılan Gülay Hanımdan Şok Edici Açıklamalar Geldi!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'un sunduğu programda Gülay ve Fehmi çiftinin kızları stüdyoya bağlandı. Bunun ardından Fehmi Bey eşi Gülay'dan şiddet gördüğünü açıkladı. Gülay Hanım ise eşinin kendisini sürekli aldattığını ifade etti. İşte haberin tüm detayları...

Esra Erol'un programına gelen Gülay ve Fehmi çifti adeta gündem oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol’da yaşanan gelişmeler herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca Gülay ve Fehmi çifti hakkında yapılan iddialar ise ekran başındakiler ile birlikte Esra Erol’un da ağzını açık bıraktı. Gülay Hanım’ın feryadı ise Esra Erol’u derinden sarstı.

Gülay Hanım’dan şoke edici iddialar!

Eşi Fehmi Pazarlı’nın aldatma olayları ortaya çıktıktan sonra Esra Erol programında yeni iddialar gündemi sarstı. Esra Erol ve ekibinin paylaştığı bilgiye göre Gülay Hanım 29 yıldır Fehmi Bey ile evli olduğunu açıkladı. Eşinin ihanetlerini ve yalanlarından dolayı aralarının iyi olmadığını söyleyen Gülay Hanım 3 gün önce eşinin kendisini aldattığını da belirtti. Ayrıca Şengül hanımın eşinden 3 aylık hamile olduğunu iddia etti. Bu iddiaların ardından Gülay Hanım’ın eşi Fehmi Bey’İn yapacağı açıklama şimdiden merak söz konusu oldu.

Özgür Bey, üç çocuğuna ulaşamadı!

Merve Sakar’ın 9 yıllık evli olduğunu üç çocuğunu 12 Ekim saat 15.30 da kaybolduğunu dile getirdi. Zühtü Yıldırım'ı stüdyoya gelmesinin ardından Esra Erol'da kıyametler koptu. Velayetin anneye verildiği söylenirken Özgür Bey'in çocuklarının kaçtığı ortaya çıktı. Canlı yayında ihbarın gelmesinin ardından Pınarlı köyüne bir ekip gönderildi. Gelen ihbar üzerine evin önünde çocuk oyuncakları olduğunu fakat kimsenin içeride olmadığı görüntülendi. Bunun ardından Özgür Bey 3 çocuğa ulaşamadı.