Esra Erol'da Gerilim Zirve Yaptı! Gerim Dolu Dakikalar Herkesi Korkuttu!

Esra Erol'da Gerilim Zirve Yaptı! Gerim Dolu Dakikalar Herkesi Korkuttu!

Esra Erol'da Gerilim Zirve Yaptı! Gerim Dolu Dakikalar Herkesi Korkuttu!

Esra Erol programında gerilimli sahneler yaşandı! Zeynep ve Hasan, eşlerinin akıl sağlığı ve kızılötesi iletişimi konularında şok açıklamalar yaptı. Eşlerinin gerçek durumları nedir? Esra Erol programında tüm detayları öğrenin!.

 Hasan, eşinin sebep olarak sürekli duvardaki bir noktaya baktığını ve resimleri gösterdiğini söyledi. Görüntüleri çıplak gözle görülebilecek şekilde değil uygulama aracılığıyla elde ettiğini açıkladı.

Esra Erol ile hem ekranlara yansıyan görüntüler hem de ortaya atılan iddialar suskun bıraktı. 4.5'te olan Zeynep. Aylık hamile olan ve programa gelen 8 yıllık eşinin üçüncü çocuğunun babası olduğunu söyleyen baba, evliliğini mahvetti. Eşi Hasan da stüdyoya geldi ve Hasan'ın sözleri herkesi şaşırttı. Eşinin kızılötesi sayesinde duvarla iletişim kurduğunu iddia eden Hasan, bunu başka bir uygulama kullanarak ortaya çıkardığını iddia etti. İşte Hasan'ın programa getirdiği görüntüler ve olayın detayları...

"Kocamın ruh sağlığı iyi değil"

Zeynep, "18 Eylül'de evden çıktığımda 'Tamam Zeynep ben hallederim her şeyi' dedi. Sonra kendisi de tefecilere bulaştı.” Bunun üzerine Hasan, “Onun dediği gibi tefeci yok” dedi.

Esra Erol, “Eşinizin iddiası şu; “Kocamın davranışları değişti. Videolarımı evde gizlice çekiyor. Videolarda biz çocuk olmamıza ve evde olmamıza rağmen evde erkek olduğunu iddia ediyor. Kendi kendine konuşuyor. Kocam evdeyken kapıları kilitler. Akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürerek, "Sürekli izlendiğimizi, birinin bizi gördüğünü söylüyor.

Hasan, "Bunları kendisi mi söyledi? Hepsi bu kadar değil, devamını yakında göreceksin" dedi. "EŞİMİN HAREKETLERİNİ KAYDETMEK İSTEDİM"

Esra Erol, "Dün 'Evet video çektim. Bir şeyi kanıtlamak istediler. Karınızın hangi davranışını kaydetmek istediniz?” O sordu.