Esra Erol'da Elif Yıldırım Hakkında Tüm Detaylar Gün Yüzüne Çıktı!

Esra Erol'da Elif Yıldırım Hakkında Tüm Detaylar Gün Yüzüne Çıktı!

Esra Erol programına katılan Elif Yıldırım Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Süreç içerisinde Esra Erol’un Esra Yıldırımla konuşmak istemesi üzerine, Yıldırım konuşmak istemeyip ağlayıp yüzünü kapatmasıyla gergin anlar yaşanmıştı. Esra Erol’da yaptıklarından dolayı tepki göstermesiyle sosyal medya üzerinde büyük tepkiler verilmesine neden oldu.

Esra Erol programına katılan Elif Yıldırım, yüzünü göstermeyip konuşmak istememesiyle program içerisinde gergin anlar yaşanmıştı. Bu olay sonrasında yeni gerçekler de gelmeye devam ediyor. Esra Erol stüdyo içerisinde kızın stüdyodan çıkmasını engellediği de ortaya çıktı.

Bu süreçle ilgili olarak Faruk Bildirici kişisel bloğunda durumla ilgili yazısını paylaştı. Yaptığı blog paylaşımında “Esra Erol’un Genç Kızın Stüdyodan Çıkmasını Bile Engellemiş” başlığıyla tüm gerçekleri ortaya döktü.

Elif Yıldırım Olayı Nedir?

Esra Erol programında kendisinden yaşça büyük ve evli olan sevgilisine kaçan ve çatı katında saklanan 18 yaşındaki Elif Yıldırım, canlı yayına alınmıştı. Bu süreç içerisinde canlı yayın içerisinde yüzünü göstermek istemeyen ve konuşmak istemeyen genç kız Esra Erol’un tepkisiyle karşılamıştı. Bu durumda kısa süre içerisinde ülke gündemine oturmuştu.

Bunun üzerine Faruk Bildirici olayın üstüne tepkisini blogu üzerinden gösterdi.

"Esra Erol, "Yayından alınan bir dakikalık görüntü üzerinden fikir yürütülmesi gerçekleri çarpıtıyor" demeseydi ATV'de yayımlanan o programı izlemeyecektim. Zira 18 yaşındaki bir genç kızı, sırf kamera önüne çıkmak istemediği için bağırarak azarladığı o kısa görüntü yeterince fikir veriyordu. Esra Erol öyle büyük bir özgüvenle kendisini savununca izledim 27 Ocak'ta yayımlanan programın kaydını. Doğrusu içim ezildi izlerken, zor dayandım sonuna kadar… Bir insan, hüngür hüngür ağlayan üç insanı bir yandan azarlayıp bir yandan insan ilişkileri üzerine ahkam keserek programı sürdürebilir mi? Hem de 40 dakika boyunca…” dedi. Ayrıca paylaştığı blog yazısında Reyting amaçlı program olarak belirterek tepkilerini büyük olarak gösterdi.