Esra Erol’da Canlı Yayında Kavga Çıktı! Esra Erol'da Karı Koca Bir Birine Girdi!

Esra Erol’da Canlı Yayında Kavga Çıktı! Esra Erol'da Karı Koca Bir Birine Girdi!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol’da programı yine gündem oldu. Programa katılan kadın kendisini aldattığını söyleyen kocası ile yüzleşti. Esra Erol'da canlı yayına katılan kocanın rahat tavırları ise sosyal medyada adeta gündem yarattı. İşte haberin Tüm detayları...

Gülay Pazarlı canlı yayına katılarak kocasının kendisini aldattığını söyledi. Kocasının ise ‘kestane balının diyarı Zonguldak’tan selamlar’ lafı sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’a katılan Gülay Pazarlı kocası ile yüzleşerek içini döktü. Adam ise öncelikle’ kestane balı diyarı Zonguldak’tan selamlar’ diyerek canlı yayına girdi. Rahat tavırları karısını ve izleyicileri çileden çıkardı. Karısı ise kocasına tepki göstererek ‘bal sattığı için reklam yapıyor bir de’ dedi. Bu diyalog ise sosyal medyada adeta gündem oldu.

Gülay Pazarlı sinirlerine hâkim olamadı

Esra Erol'da programa katılan gamsız kocanın yaptığı açıklama herkesi şaşkına çevirdi. İkili sosyal medyada en çok konuşulan kişiler arasında yer aldı. Kocasının açıklamalarının ardından talihsiz kadın eşinin reklamı çok sevdiğini ve bal sattığını, ondan dolayı da reklam yaptığını ifade etti. Bunun ardından eşinin kendisinin aldattığını söyleyerek sinirlerine hâkim olamadı. Soluğu Esra Erol’da alan Gülay Pazarlı, aldatıldığını ve daha fazla dayanamadığı için yeni bir karar aldığını aktardı. Canlı yayına bağlanan Gülay Pazarlı’nın eşi ise aldatma iddialarını reddetti. Eşini aldatmadığını dile getirerek rahat tavırları ile de dikkatleri üzerine çekti. Bu tavırları sosyal medyada gündem olurken Esra Erol’da Gülay Pazarlı’nın eşinin çok rahat davrandığını ifade etti.

Eşinden şiddet gördüğünü savundu

Canlı yayında yüzleşen karı koca adeta gündeme bomba gibi düştü. Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Gülay Pazarlı, eşini yakaladığını da ifade etti. Bunun ardından rahatlığı ile gündem olan koca, Gülay Pazarlı’nın kendisine şiddet uyguladığını ifade etti. Bunun ardından Gülay Pazarlı, eşine şiddet uygulamadığını yalan söylediğini aktardı. Sinirlerine hâkim olamayan yetenekli sunucu Esra Erol ise araştırmaya devam edeceklerini, aldatılma ile karşı karşıya kalan kadınların hayatlarına güçlü bir şekilde devam etmesi gerektiğini aktardı.