Esra Erol'da Bu Kadarda Olmaz Dedirten An Yaşandı! Eşine Evet Dedi Ama Sevgilisine Gitti!

Esra Erol'da Bu Kadarda Olmaz Dedirten An Yaşandı! Eşine Evet Dedi Ama Sevgilisine Gitti!

ATV'deki Esra Erol programı, önemli anlara sahne oldu. Eşi ve sevgilisi aynı anda yayına çıkan adam, ne diyeceğini bilemedi. Ancak öyle şeyler söyledi ki adeta ortada kaldı. İşte eşi ve sevgilisinin aldığı karar sonrasında yaşananlar ve çok daha fazlası haberimize yerini aldı.

Ali Yıldırım, Şengül Kapucu ile birlikte kaçmıştı. Eşi kendisinden boşandı ve büyük şok yaşandı. Halil Kapucu'nun programa katılmasıyla her şey ortaya çıktı. Çünkü Halil Kapucu'nun ifadesine göre 13 Mayıs'ta Eşi Şengül Kapucu evi terk etmişti. O tarihten bu zamana kadar kendisinden haber alınamamıştı. Ancak daha sonra yaşananlara bir türlü anlam verilemedi.

Halil Şengül'ü Affetti!

Halil Kapucu, Şengül Kapucu'yu affetti ve ikilinin barıştığı ortaya çıktı. Ali Yıldırım ise öncesinde evleneceklerini belirtiyordu. Aralarında aşk olduğunu ima etmişti. Fakat bu af olayından sonra Şengül Kapucu'nun kararı değişti. Eşine geri dönmeyi kabul etti.

Eşinden Red Yedi!

Ali Yıldırım, eski eşi Nuray Hanım'dan da red yedi. Bu gelişme sonrasında Ali Yıldırım'ın pişmanlığı gözünden okunuyordu. Bir daha Facebook'a girmeyeceğini söyledi ve tövbe etti. Ancak tüm bu çabaları eski eşine geri dönmesini sağlamadı. Esra Erol programını izleyenler gözlerine inanamıyor. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.