Esra Erol'da Böyle Vicdansız Koca Görülmedi! Hamile Eşini Terk Edip Eski Sevgilisine Kaçtı!

Esra Erol'da Böyle Vicdansız Koca Görülmedi! Hamile Eşini Terk Edip Eski Sevgilisine Kaçtı!

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da skandal gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Giresun'da yaşayan Kübra Sarıkaya, Esra Erol'a gelerek eşinin eski sevgilisi ile kaçtığını ve düğün yaptıklarını iddia etti. İşte haberim tüm detayları...

22 yaşında olan Kübra Sarıkaya Giresun'da yaşadığını söyledi. Bunun ardından 2 yıldır Sezer Sarıkaya ile evli olduğunu söyleyen Kübra Sarıkaya eşinin eski sevgilisi ile beraber olduğunu dile getirdi.

Kübra Sarıkaya'dan şoke edici iddialar!

Kübra Sarıkaya canlı yayında 5 aydır eşinden haber alamadığını söyledi. Bunun ardından eşinin eski sevgilisi ile düğün yaptıklarını iddia eden Kübra Sarıkaya gözyaşlarına hakim olamadı. Yaşadıklarını canlı yayında anlatan acılı anne herkesin yüreklerimiz sızlattı. Bu açıklamalarının ardından Esra Erol'un canlı yayınına bağlanan Sezer Sarıkaya ise ortaya atılan iddiaların iftira olduğunu dile getirdi.

Eşinin iddialarını yalanladı

22 yaşında olan Kübra Sarıkaya, Esra Erol'un programına katılarak 2 senelik evli olduğunu ve 2 yaşında bir oğlu olduğunu dile getirdi. Bunun ardından 8 aylık hamile olduğunu söyleyen Kübra Sarıkaya eşi Sezer Sarıkaya'nın eski sevgilisi Elif Çamur ile kaçtığını iddia etti. Eşinden 5 aydır haber alamadığını söyleyen gözü yaşlı kadın Sezer Sarıkaya'nın çocukları ile ilgilenmediğini de anlattı. Ayrıca kayınpederinin kendisini evden kovduğunu söyleyen Kübra Sarıkaya Elif Çamur'u kabul ettiklerini söyleyerek göz yaşlarına hakim olamadı. Hamilelik sürecini de tek başına geçirdiğini söyleyen Kübra Sarıkaya, eşinin eski sevgilisi ile samimi konuşmalarını yakaladığını da dile getirdi.

Esra Erol, canlı yayında ağzına geleni saydı

Eşi ile yüzleşmek için canlı yayına katılan Sezer Sarıkaya eski sevgilisi Elif Çamur ile bir yaşantı kuracağını açıkladı. Bunun ardından Kübra Sarıkaya sinirlerine hakim olamayarak canlı yayında sinir krizi geçirdi. Sezer Sarıkaya'nın bütün iddiaları kabul etmesinin ardından Esra Erol sinirlerine hakim olamayarak Kübra Sarıkaya'nın yanında durdu. Ayrıca gözü yaşlı kadına canlı yayında birçok izleyiciden de maddi manevi destek yağdı.