Esra Erol'da Bir İlk Gerçekleşti 38 Yıldır Birbirini Görmeyen Aşıklar Kavuştu

Esra Erol'da Bir İlk Gerçekleşti 38 Yıldır Birbirini Görmeyen Aşıklar Kavuştu

Esra Erol'un sunduğu programda uzun zamandır Havva ve Servet ikilisinin bir arada olmadığı öğrenildi. Birbirlerinden ayrı hayat kurduktan sonra boşandılar ve tekrar karşılaştılar. 38 yıllık ayrılıkla beraber artık birlikte yaşayacaklar mı merak ediliyor. Servet Bey aşık olduğu kadını aramak için programa çıktı.

Esra Erol'da programına damgasını vuran 38 yıllık aşk seyircilerin dikkatini çekti. Birbirlerinden farklı hayatlar kuran ikili, yıllar sonra tekrar karşılaşıyor. Servet Bey ve Havva Hanım arasında yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Havva Hanım oralı olmasa bile Servet Bey'in aşkından öldüğü ve daha fazla ayrı kalmak istemediği belirtiliyor. Yıllar önce manavda karşılaşmaları ve fiyat sorması ile tanıştıkları öğrenildi. Servet Bey numarasını istese de Havva Hanım vermek istemiyor. Aradan geçen yılların içerisinde farklı evlilikler yapan ikili daha sonra boşanıyorlar.

Servet Bey Aşkını Arıyor!

Esra Erol'da programına çıkan Servet Bey, sevdiği kadından daha fazla uzak kalmak istemiyor. Bu nedenle programda Esra Erol'dan yardım istedi. Tebessüm ettiren ve ilgi çeken bu olayla beraber pek çok kişi neler yaşanacağını merak ediyor.

Havva Hanım İsteyecek mi?

Havva Hanım'ın Servet Bey'i isteyip istemeyeceği merak edildi. Çünkü sanılanın aksine kendisi o kadar da hevesli değil. Servet Bey ise aşkından öldüğünü ifade ediyor. Durumlar bu haldeyken programda ne gibi gelişmeler olabilir göreceğiz. ATV'de ekrana gelen programda çok daha sakin ve yüzleri güldüren olayların yaşanması seyircileri sevindirdi. Sürekli olarak üzücü haber almaktan sıkılan seyirciler, bir an olsun nefes aldı.