Esra Erol'da 18 Yaşındaki Kız Babası Yaşındaki Adamla Kaçtı! Ailesi Perişan Oldu

Esra Erol'da 18 Yaşındaki Kız Babası Yaşındaki Adamla Kaçtı! Ailesi Perişan Oldu

Esra Erol'da 18 yaşında kaçırıldığı iddia edilen Beyza Çelik, canlı yayına bağlandı. 44 yaşındaki eşi ile beraber konuştu ve ailesi hakkında şok eden sözler sarf etti. Peki gerçekten Beyza Çelik kaçırıldı mı?

Esra Erol'da programında öyle ilginç olaylar yaşanıyor ki izleyenler pes artık dedi. 18 yaşındaki genç kızın 44 yaşındaki adamla kaçması büyük tepki çekti. Ailesi kızlarının kaçırıldığını iddia etti ve bu konuda Esra Erol'dan yardım istedi. Beyza Çelik ve Savaş Başol ile canlı görüşme sağlandı. Söyledikleri sözler kızın ailesini bir kez daha şok etti. İzleyiciler yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşırdı. Peki Beyza Çelik zorla mı kaçırıldı?

Beyza Çelik Kaçırıldı mı?

Ailesi Beyza Çelik'in kaçırıldığını iddia etti. Savaş Başol ile kendi rızası ile kaçmadığını söylese de Beyza Çelik'in Savaş Başol ile evlendiği ortaya çıktı. Nikah kıydıklarını öğrenen ailesi ne söyleyeceğini bilemedi. Kızlarının evine dönmesini istedi. 

Annesinden Daha Yaşlı Biriyle Evlendi!

Beyza Çelik'in 18, annesinin ise 41 yaşında olduğu biliniyor. Ancak Savaş Başol 44 yaşında ve annesinden bile daha büyük. Aradaki bu yaş farkının ve kızlarının genç oluşunun pek çok soruna yol açabileceğini düşünen ailesi kızlarının Savaş Başol'dan ayrılmasını istedi.

Beyza ve Savaş Canlı Yayında Konuştu!

Esra Erol'da programının canlı yayınına bağlanan Beyza Çelik ve Savaş Başol, programda ilginç sözlere yer verdi. Ailesinin durumu yanlış ifade ettiğini ve kaçtığı tarihin 3 Şubat olduğunu dile getiren Beyza, severek evlendiklerinin altını çizdi. Aynı zamanda Beyza Çelik, "severek evlenmesem canlı yayına çıkmazdım" diyerek ailesini bir kez daha üzecek açıklamalara imzasını attı.

Tanışalı 3 Ay Olmuş

3 aylık bir tanışma sürecinin ardından Beyza Çelik ve Savaş Başol'un evlendiği ortaya çıktı. Beraber kaçtıkları zamanda ilk defa yüz yüze görüştüklerini aktardı. Her şeyin böylesine hızlı geliştiği bir an evlenmeleri karşısında ailesi oldukça perişan hissetti. Ancak Savaş Başol, ailenin Beyza Çelik'i dövdüğünü iddia ederek bambaşka bir noktaya parmak bastı. Ne yapacağını bilemeyen aile ise fazlasıyla üzgün ve çaresiz gözüküyordu.