Esra Erol ve Programdaki Herkes Göz Yaşlarını Tutamadı! Kavuşma Hikayesi Duygu Dolu Anlar Yaşattı!

Esra Erol ve Programdaki Herkes Göz Yaşlarını Tutamadı! Kavuşma Hikayesi Duygu Dolu Anlar Yaşattı!

Esra Erol ve Programdaki Herkes Göz Yaşlarını Tutamadı! Kavuşma Hikayesi Duygu Dolu Anlar Yaşattı!

Esra Erol, ATV ekranlarında yayınlanan programında, 2 kardeşin 35 yıl sonra annelerine kavuşma hikayesi ile duygusal anlar yaşandı. Kardeşler, annelerini bulmak için programa başvururken, anlattıkları herkesi gözyaşlarına boğdu. İlk olarak anneler telefonla yayına bağlandı, daha sonra stüdyoya gelince duygusal anlar yaşandı.

Kardeşler hayatları boyunca annelerine olan hasreti ile yaşadılar ve bulmak istedikleri zamanlar oldu ama ulaşamadılar. Esra Erol, "Dünyadaki en acı şey varolan annenin yokluğu. Onu asla dolduramıyorsun." diyerek gözyaşlarına boğuldu. İki kardeş Esra Erol'da annelerine dair haber bekledi ve canlı yayında gelen haber çok daha fazlası oldu, ağabey ve kardeş mutluluktan gözyaşlarına boğuldular.


"35 Yıllık Arama Sonunda Kardeşler Anne ve Ağabeyini Esra Erol'da Buluyor" Esra Erol'da programına 2 kardeş ve annelerinin 35 yıl sonra kavuşmaları damga vurdu. Kardeşler, annelerini bulmak için programa başvururken anlattıkları başta Esra Erol olmak üzere tüm stüdyoyu gözyaşlarına boğdu.

İki kardeşin annelerine olan hasreti, 35 yıllık bekleyiş ve arama süreci stüdyoda duygusal anlar yaşattı. Esra Erol, programına Duran ve Seydi adındaki iki kardeşi davet etti.

Duran, annesini son gördüğünde küçük bir çocukken Seydi ise daha bebek yaştaydı ve annesini hiç görmemişti. 35 yıllık süreçte annelerini aramaya çalıştılar ama ulaşamadılar.

Esra Erol, kardeşlere annelerinin ne olduğunu bulmak istedikleri haberini beklemeye başladılar. Ancak beklenmedik bir şey oldu. Esra Erol, kardeşlere annelerinin bulunduğunu ve canlı yayında onlarla konuşabileceklerini söyledi. Stüdyoda yaşanacak duygusal anlar ve annelerin kavuşma anı tüm ekran başındaki izleyicileri de gözyaşlarına boğdu.

Duran, "Annemi soramadık hiçbir zaman. Çünkü çok küçüktük o gittiğinde. Babam da hiçbir zaman bize onun lafını etmedi." şeklinde konuştu. Esra Erol, "Bilsen ki öldü, gidersin mezarına kendi kendine konuşursun ve kabul edersin.

Ama dünyadaki en acı şey varolan annenin yokluğu. Onu asla dolduramıyorsun." diyerek gözyaşlarına boğuldu. Annelerinin telefonla yayına bağlanmasıyla birlikte duygusal anların zirvesine ulaştı. İki kardeşin anneleriyle yaptıkları konuşma ve annelerinin görüntüsü, stüdyodaki herkesi derinden etkiledi.