Esra Erol ve Avukatı Birbirine Girdi! RTÜK Harekete Geçti..

Esra Erol ve Avukatı Birbirine Girdi! RTÜK Harekete Geçti..

Esra Erol'un programlarında yıllardır olan yakın arkadaşı Avukat Hülya Hanım'ın tartıştığı haberi geldi. Esra Erol ile Hülya Hanım kavga mı etti? İkili arasındaki sorun sosyal medyada yankı buldu. RTÜK'ten gelen programın kapatılma ihtimali açıklaması gündemi sarstı. İddialara göre ikili saç baş kavga etti.

RTÜK, son dönemde şikayet almaya devam eden sabah kuşağı programlarına ilişkin bir açıklamada bulundu. Bu açıklama sonrasında  iki ismin birbiriyle tartıştığı ve daha sonra kavga ettiği iddia edildi. Kulislerde yankılanan bu bilgi bir anda sosyal medyaya yayıldı. İzleyiciler, böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığını merak ediyor. Zira Esra Erol'un programın geleceğinden endişe edip daha sonra en yakın dostlarından biriyle kavga etmesi çok şaşırtıcı olurdu.

Esra Erol Kavga mı Etti?

Esra Erol'un Avukat Hülya Hanım ile kavga iddiaları henüz doğrulanmış değil. Ancak programın kapatılma ihtimali karşısında her şeyin yaşanabileceği belirtiliyor. Yıllarını programa adamış ünlü ismin avukata tepki gösterip göstermediği hala sorgulanmakta.

RTÜK Açıklama Yaptı

RTÜK'ün açıklamasıyla beraber cinayet ve çeşitli olaylar üzerine araştırmalar yapan programların hedef haline geldiği görüldü. Programların inceleneceği ve bir şekilde karar verileceği biliniyor. Eğer programlar hakkında kapatılma kararı verilir ise pek çok sunucu konsept değiştirmek zorunda kalacak. Ancak henüz kesinleşmiş bir adım atılmadı.