Esra Erol Urfayı Karıştırdı! Kayıp Kız Urfa'da Bulundu..

Esra Erol Urfayı Karıştırdı! Kayıp Kız Urfa'da Bulundu..

Esra Erol'da evden kaçan kızın akıbeti merak ediliyordu. Öyle bir gelişme yaşandı ki ailenin yanı sıra izleyiciler de şok oldu. Urfa'ya kadar giden kız şaşırttı. 18 yaşına basan kızın kimin için gittiği ortaya çıktı. ATV'deki programa damgasını vuran gelişmeleri değerlendirdik.

Esra Erol'a damgasını vuran olay dikkatleri üzerine çekti. 18 yaşındaki Lale nereye kaçtı? Şahin ailesi, kızlarının nereye gittiğini öğrenmek için programa katıldı. Son dakika gelişmeleriyle birlikte kızın nereye gittiği öğrenildi. Ailenin merakı sonrasında ekip kızı buldu. Kiminle kaçtığı ortaya çıktı. Üstelik kaçtığı kişinin açıklamaları büyük getirdi. ATV'deki son dakika gelişmesi çok konuşulacak.

Lale Nereye Kaçtı?

Lale'nin nereye kaçtığı ortaya çıktı. Taksicinin kendisini Urfa yoluna gidecek şekilde götürmesiyle birlikte kaçtığı kişinin adını da öğrendiğini söyledi. Burak Yıldırım isimli kişinin yanına gittiği öğrenildi. Dolayısıyla Burak Yıldırım'a ulaşıldı ve canlı yayına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ailesi İzin Vermemiş

Hastalığı nedeniyle Şahin ailesinin kızını Burak Yıldırım'a vermediği öğrenildi. Dolayısıyla ailenin de karşılık olarak vermeye razı olduklarını belirtmesi dikkat çekti. Böylelikle olayın tatlıya bağlanması bekleniyor. Bakalım yakın zaman sonra nasıl bir gelişme meydana gelecek? Aralarındaki sorunun çözülmesi ve kız ile ailenin iletişim kurması bekleniyor.