Esra Erol Programından Acı Haber Geldi! Esra Erol Sevenleri Yasa Boğuldu!

Esra Erol Programından Acı Haber Geldi! Esra Erol Sevenleri Yasa Boğuldu!

Esra Erol programında yaşanan son olay 18 yaşındaki canlı yayınında davranılan psikolojik şiddet, cezaya sebep oldu. RTÜK alt limit üzerinden programa ceza verdi. Yaşanan süreçte ne kadar ceza verildi? Yapılan karar sonrasında düşük verildiğine dair tepkiler de oluştu. Esra Erol programıyla ilgili detaylar haberimizde paylaşıldı.

RTÜK, Esra Erol programına çıkan 18 yaşındaki kıza karşı yapılan davranıştan dolayı yoğun tepkiler üzerine incelmeye almıştı. Yapılan davranıştan dolayı programı en alt limitten 1 idari cezası verilmişti.

RTÜK, Cumhurbaşkanlığının aldığı karara göre “Medya aracılığıyla milli ve manevi değerlerimizi yıpratmaya yönelik açık veya örtülü faaliyetlere karşı gereği yerine getirilecek” açıklaması üzerine karar aşaması için toplantı yaptı. Yapılan toplantı sonucunda idari ceza verildi.

Esra Erol Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol programında 18 yaşındaki genç kız, 40 yaşındaki evli erkeğe kaçmasından dolayı ve bunun üzerine istismar yaşadığı için televizyona çıkarılmıştı. Programa girmesiyle birlikte canlı yayın içerisinde yüzünü göstermek istemesi ve ağlamasından dolayı sinirler iyice gerilmişti. Esra Erol ise bu duruma yüksek tepki vererek bağırması da sosyal medya üzerinde tepkiyle karşılanmıştı.

Sosyal medya üzerinde yer alan yorumlara göre cezanın az olduğu ve göstermelik niteliğinde tekrar tepki yapıldığı gösterildi. Ayrıca süreç içerisinde çıkan haberlerde Esra Erol’un genç kız için stüdyodan çıkarılmadığına dair iddialarda yer alıyordu. İlerleyen zamanlarda tekrar ceza gelir mi göreceğiz.