Esra Erol Programındaki Kadın Dalga Konusu Oldu! Sinir Hastası Olduğu Ortaya Çıktı!

Esra Erol Programındaki Kadın Dalga Konusu Oldu! Sinir Hastası Olduğu Ortaya Çıktı!

Esra Erol programındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulmak üzere. Öyle ki programa katılan bir kadın sinir hastası olması ve agresif hareketler sergilemesiyle adından söz ettirdi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu hamlenin hemen ardından neler yaşanacağı merak edildi.

Esra Erol programında kimi zaman çeşitli figürler kendilerini gösterebiliyor. Sosyal medyaya mizah malzemesi dahi çıkabilmekte. Haliyle yine program yayında iken bir isim daha damgasını vurdu. ATV'deki programda dikkat çeken ifadelere yer verildi. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz?

Cemile Herkesi Şaşırttı

Programdaki asabi tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Cemile, herkesi şaşırttı. Öyle ki sosyal medyadaki bazı kullanıcılar da Esra Erol'a tepki gösterdi. Sorunları olduğu belirtilen kadının bu halde programa çıkarılmasının doğru olmadığı vurgulandı. Haliyle güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Sinir Hastası Olduğu Belirtildi

Öte yandan Cemile'nin  hastanede olması gerekirken neden programda olduğu da soruldu. Herkesi şok eden bu gelişmenin hemen ardından neler yaşanacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Bakalım Esra Erol'dan konuyla ilgili bir yanıt gelecek mi belli olacak.