Esra Erol Programındaki Anne Resmen Canlı Yayında Çocuklarını İstemediğini Söyledi!

Esra Erol Programındaki Anne Resmen Canlı Yayında Çocuklarını İstemediğini Söyledi!

Esra Erol'da programında 20 yaşındaki Arzu'nun annesinin eve dönmesini istemesiyle reytinglerde rekor kırdı. Annesinin farklı bir kişiyle birlikte olması ve evden kaçması dikkat çekti. İzmir'de oturan kişiyle olan tanışıklığı ise internete dayanmakta. ATV'deki programda Esra Erol ne yapacak?

Esra Erol'da programın damgasını vuran bir gelişme yaşandı. 20 yaşındaki Arzu, annesinin evden ayrılarak başka bir adamla kaçmasına ilişkin programa katıldı. Eve dönmesi için elinden geleni yapan genç kız, çocuklarını yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi. Yaşanılan bu zor durumun nasıl çözüleceği merak ediliyor. Pek çok kişi ise konuyla ilgili Esra Erol'u takip etmekte. ATV'de yayınlanan program sırf bu olaylardan sonra reytinglerde birinci sıraya yerleşti.

Esra Erol Birinci Oldu!

Esra Erol'un programı tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Bu nedenle sunucunun ne kadar başarılı bir iş çıkardığı anlaşılıyor. Arzu'nun annesiyle görüşmek istemesinden sonra canlı yayına çıkan anne, şok sözler sarf etti

Anne Çocuklarını İstemedi

Annenin İzmir'de internette tanıştığı bir adamla kaçtığı haberi iletildi. Dolayısıyla ikili arasında yaşanan gelişmeler gündeme düştü. Anneye göre çocuklar, kendisine gelecek iş kazası ödemesinden haberdar oldukları için bu kadar koşturuyor. Ancak Arzu'nun gözyaşlarına boğulması karşısında izleyiciler de duygularına hakim olamadı. Programın yeni bölümü çok izlenecek. Çünkü anne ve evleneceğini belirttiği adamın programdaki hali büyük tepki görmüştü.