Esra Erol Programında Yaşanalar Herkesin Ağzını Açık Bıraktı! Meğer Büyü Yapılmış!

Esra Erol Programında Yaşanalar Herkesin Ağzını Açık Bıraktı! Meğer Büyü Yapılmış!

Esra Erol programında yaşanalar herkesin ağzını açık bıraktı. Eşine büyü yapılmış. 3 çocuğuyla birlikte kalmış. 50 gündür ise eşinden haber alınamıyormuş.

Esra Erol'da Stüdyoda Yer Yerinden Oynadı. Yayına Ara Verildi

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'da yayınladığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Her gün farklı olayları ekranlara taşıyan Esra Erol'da Mustafa ve eşi Gülşen Yoldaşer çifti ağızları açık bıraktı. İşte haberin tüm detayları...

ATV'de hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol'da yine birçok iddia ortaya atıldı. Alınan bilgiler neticesinde Mustafa ve eşi Gülşen Yoldaşer çiftinin açıklaması herkesi şaşkına çevirdi. Mustafa Yoldaşer, eşi Gülşen Yoldaşer'in 50 gündür kayıp olduğunu söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi. Eşinin kayıp olduğunu söyleyen Mustafa Yoldaşer, üç tane çocuğu ile kaldığını dile getirdi. Ardından eşine büyü yapıldığını söyleyerek, çok üzgün olduğunu dile  getirdi. Bunun ardından Mustafa-Gülşen Yoldaşer çifti Esra Erol'un canlı yayın programında yüzleşti. Bu yüzleşmenin ardından ise ortaya atılan iddialar ağızları açık bıraktı.

Mustafa Yoldaşer'den şok eden ifadeler

Her gün farklı konuları izleyiciler ile buluşturan Esra Erol, bu defa Mustafa Yoldaşer ve eşi Gülşen Yoldaşer'in hikayesini konu aldı. Mustafa Yoldaşer, eşi Gülşen Yoldaşer'in kayıp olduğunu açıklayarak, şoke eden iddialar ortaya koydu. Eşine büyü yapıldığını söyleyerek, bu dueimadan kurtulmak istediğini ifade eden Mustafa Yoldaşer, üç çocuğuna bakmakla yükümlü olduğunu ifade etti. Bunun ardından canlı yayında yüzleşen Mustafa Yoldaşer ve Gülşen Yoldaşer arasında soğuk savaş başladı. Eşinin iddialarını yalanlayan Gülşen Yoldaşer sinirlerine hakim olamadı.