Esra Erol Programında Gencecik Kız Kendine Yazık Etti! Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmadı!

Esra Erol Programında Gencecik Kız Kendine Yazık Etti! Genç Kızın Başına Gelmeyen Kalmadı!

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Esra Erol'da farklı konular ele alınıyor. Türkiye'nin en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da bugün Necat Beyin anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Esra Erol'un programına katılan Necat Sağlam kendisinden 42 yaş küçük Nesrin ile evlendiğini belirtti. Bunun ardından Almanya'ya gitmek isteyen eşi Nesrin'e yardım etmek istediğini dile getiren Necat Sağlam yaşadıklarını gözyaşlarına hâkim olamayarak anlattı. Necat Sağlam tek amacının Nesrin'e yardım etmek olduğunu belirterek başından geçenleri canlı yayında aktardı.

Almanya’ya gitmek için sahte evlilik!

ATV ekranlarının en çok izlenen programında akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Necat Sağlam 1993 doğumlu olan Nesrin ile Pendik'te tanıştığını daha sonra ona yardım etmek istediğini açıkladı. Kendisinden 42 yaş küçük Nesrin ile evlendiğini söyleyen Necat Sağlam Almanya'ya gitmek için kendisi ile sahte bir evlilik yaptığını da ifade etti. Tek amacının yardım etmek olduğunu dile getiren Necat Bey canlı yayında sitem etti.

Yardım etmek isterken dolandırıldı

İstanbul'da yalnız olduğunu söyleyen Necat Sağlam, Facebook'tan tanıştı Ayşe ile kahve içtiğini o gün Nesrin’i Almanya'ya götürmek için konuştuklarını dile getirdi. Ardından kredi çektiğini, ödeyemediklerini belirten Necat Sağlam tek amacının yardım etmek olduğunu aktardı. 28 yaşındaki Nesrin ile evlendiğini söyleyen Necat Sağlam bu evliliğin kâğıt üzerinde olduğunu da bildirdi. Alman vatandaşı olan Necat Sağlam, Nesrin'in isteği üzerine bu evliliği yaptıklarını dile getirdi. Ardından Nesrin’in 55 bin borcu olduğunu bu parayı onlara verdiğini 9 bin TL de kurs parası ödediğini fakat Nesrin’in kursa gitmediğini ailesinin ve Nesrin’in onu dolandırdığını açıkladı. Sırf onlara bakmak için kredi çektiğini söyleyen Necat Sağlam dolandırıldığını ifade etti.