Esra Erol Programında Çete Eline Düşün Genç Kızın Dramı! Esra Erol Gözyaşlarını Tutamadı!

Esra Erol Programında Çete Eline Düşün Genç Kızın Dramı! Esra Erol Gözyaşlarını Tutamadı!

ATV ekranlarının en çok sevilen programı olan Esra Erol'da farklı olaylar gündeme geldi. Esra Erol'un canlı yayında bugün yüzde 50 zihinsel engelli kızını bulmak için gelen Ümit Hanım damga vurdu. Zihinsel engeli bulunan evli ve 4,5 aylık hamile olan Gülseren Apaydın’ın evine dönmesi için çağrıda bulunan Ümit Hanım şok edici açıklamalar yaptı.

Esra Erol ve ekibi ise Gülseren i bulduklarını açıkladı. Canlı yayına katılan Gülseren ise yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşkına çevirdi. Bir çetenin eline düştüğünü söyleyen Gülseren canlı yayında anlattıkları ile adeta kan dondurdu.

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da farklı olaylar ekranları taşınmaya devam ediyor. Yüzde 50 zihinsel engelli kızını bulmak için Esra Erol’a başvuran Ümit Hanım gündeme damga vurdu. Perşembe günü ekranlara çıkan Ümit Hanım'ın feryadı milyonlarca kişiyi gözyaşlarına boğdu. Esra Erol'un programına başvuran Ümit Hanım, kızının 19 yaşında yüzde 50 zihinsel engelli olduğunu söyledi. Bunun dışında evli ve 4,5 aylık hamile olan Gülseren Apaydın’ın eve dönmesi için adeta feryat etti.

Gülseren Apaydın’dan şok açıklamalar!

Bunun ardından Gülseren Apaydın’ın bir pavyona gittiğini iddia eden acılı anne, Esra Erol'dan kızını kurtarması için yardım istedi. Esra Erol'da ekibi ise pavyonda çalıştığı öğrenilen Gülseren Apaydın’ın bulduklarını açıkladı. Canlı yayına çıkma kararı alan Gülseren Apaydın ise çetenin eline düştüğünü anlattı. Konuşurken gözyaşlarına hâkim olamayan Gülseren Apaydın ailesini istemediğini dile getirdi. Ayrıca ailesi dışında eşini de istemediğini söyleyen Gülseren, boşanmak istediğini ifade etti. Başına gelen her şeyden eşini sorumlu tutan Gülseren, sürekli dayak yediğini bundan dolayı da şiddetten kaçtığını ifade etti.

Zübeyde ve Heval adında iki arkadaşın yanına gittiğini söyleyen Gülseren, ilk Zübeyde ile tanıştığını daha sonra çetenin eline düştüğünü açıkladı. Gidebilecekleri bir yer olmadığı için bu çete ile yaşadıklarını söyleyerek bu insanların hırsızlık dışında yasaklı maddeler de sattıklarını da iddia etti. Ayrıca dört buçuk aylık hamile olan Gülseren, bebeği istemediğini de aksetti.