Esra Erol Programında Bir Aile Perişan Oldu! Feryat Figan Çare Aradı!

Esra Erol Programında Bir Aile Perişan Oldu! Feryat Figan Çare Aradı!

Elti Hamide ve yufkacı Muammer Esra Erol aracılığı ile tanındı. Yasak aşklarıyla gündeme gelen elti Hamide ve yufkacı Muammer ikilisi geçtiğimiz aylarda nikah kıydı. Alınan bilgiler neticesinde elti Hamide'nin sosyal medyada yaptığı paylaşım ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

ATV’de izlenme rekorları kıran Esra Erol'da geçtiğimiz sezon inanılmaz bir olaya ev sahipliği yaptı. İstanbul'da oturan ve iki çocuk babası olan Mehmet Duman, Esra Erol'un programına katılarak şok edici açıklamalarda bulundu. Mehmet Duman 17 yıllık eşi olan Hamide Duman'ın yufkacı Muammer Ay ile kaçtığını iddia etmişti. Ardından çocuklarıyla kaldığını söyleyen Mehmet Duman karısı ve yengesinin daha önce birlikte çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtıklarını dile getirdi. Ardından Antalya'ya gittiklerini öğrendiklerini söyleyen Mehmet Duman, perişan olduklarını açıklayarak feryat etti.

Muammer Ay'a aşık olduğunu itiraf etti!

Geçtiğimiz sezon tüm Türkiye'nin tepkisini üzerine çeken Hamide Duman, ortaya çıktıktan hemen sonra Muammer Ay'a aşık olduğunu söyledi. Açıklamaları ile milyonlarca kişiyi şaşkına uğratan Hamide Duman daha sonra boşanma kararı alarak gündeme geldi. 17 yıllık kocasından boşanan Hamide Duman yufkacı Muammer Ay ile nikah kıydı. Ardından ise Muammer'e aşk dolu sözler söyleyerek fotoğraflar paylaşan Hamide Duman herkese nispet yaptı.

Hamide Duman'dan aşk dolu sözler

Türkiye'nin gündemine oturan elti Hamide Duman, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile tekrardan gündeme geldi. Hamide Duman sosyal medyada şiir paylaşımı yaparak eşini ne kadar çok sevdiğini söyleyip nispet yaptı. Mehmet Duman 17 yıllık eşi Hamide Duman'ın aynı zamanda kardeşinin eşi Hamide yi de aramak için Esra Erol'a katılmıştı. İki elti önceden beraber çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'ın yanında ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Mehmet'in eşi Hamide ise Muammer'e aşık olduğunu söyleyerek gidelim çağrısında bulundu. Bunun ardından Hamide Duman ve Muammer Ay kısa sürede nikah kıyarak gündeme gelmişti.