Esra Erol Programında Ahmet Çakmaz'ın Cinayet İtirafı Geldi! Canlı Yayında Ortalık Karıştı!

Esra Erol Programında Ahmet Çakmaz'ın Cinayet İtirafı Geldi! Canlı Yayında Ortalık Karıştı!

Esra Erol programında bir cinayet itirafı daha geldi. Anlatılanların yalan olduğu Canlı yayına katılan kişi sayesinde ortaya çıktı. Ahmet Çakmaz cinayetini kim işlemiş? Esra Erol programında neden ortalık karıştı?

Her bölümünde farklı bir olayla televizyon karşısına çıkan Esra Erol’da bu sefer akıl almaz bir olay yaşandı. Seyirciler bile bu olay karşısında çok şaşırdı. Esra Erol bir tepki gösteremezken programa katılan Kibar Ünüvar her şeyi teker teker mecburen anlattı. Lakin olayların akışı asla anlatıldığı gibi gitmiyormuş!

Ahmet Çakmaz'ın Ölümü!

Geçtiğimiz hafta Esra Erol’a katılan Kibar Ünüvar’ın eski eşi olduğunu iddia ettiği Ahmet Çakmaz’ın nasıl öldüğü tartışması gün geçtikçe büyüyordu. Bu olay karşısında olaylar gittikçe bir çığ gibi büyürken gelen telefon ihbarları ve insanların söyledikleri çok şaşırttı. Kibar Ünüvar isimli kişi, eşinin tam 16 sene önce olur olmaz bir yerde öldüğünü söylemişti. Esra Erol’un istediği şeyleri bile anlatırken kuşkulu bir davranış sergileyen Ünüvar, apayrı açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakmaz’ı Eşi Mi Öldürdü?

Programa gelen bir telefon ihbarında Konya’da yaşadığını söyleyen Halil İbrahim Ünüvar isimli kişi dört ay önce Kibar Ünüvar ile evlendiğini söyledi. Bunlar karşısında herkesi şaşırtan kişi birde dolandırıldığını söyleyince stüdyo birbirine karıştı. Esra Erol’dan yardım isteyen şahıs, kimsenin bilmediği şeyleri de birden ortaya döktü! Programa katılan kişi 2006 senesinde abisini eşinin öldürdüğünü söyledi. Ardından araştırılmaya başlanan olay hakkında dün net bir açıklama Esra Erol’dan geldi!

Savcılıktan Haber Geldi!

Yapılan açıklamalara göre Kibar Ünüvar’ın şüpheli bir şahsa dönüşmesiyle birlikte ilerleyen programa cinayetin işlendiği yer olan Kars’ın Kars Cumhuriyet Başsavcılığında çalışmakta olan Savcıların incelemelere başladığı söylendi. Sonraysa Ahmet Çakmaz’ın ölüm haberi hakkında ‘’Takipsizlik Kararında Soruşturmanın Yeniden Açılması’’ yönünde kararlar verildi.