Esra Erol Programı Tarafından Aranan Nuran Demir Bulundu! Nuran Demir Dolandırıcı Çıktı!

Esra Erol Programı Tarafından Aranan Nuran Demir Bulundu! Nuran Demir Dolandırıcı Çıktı!

Esra Erol programına katılan Suzan Demir bir gece vakti evden çıkıp kaybolan annesinin bulunması işin başvuru yaptı. Yapılan araştırmalara göre Nuran Demir kısa sürede bulundu. Yapılan araştırmalara göre Nuran Demir dolandırıcı çıktı.

ATV'nin son zamanlarda konsept değiştirip Müge Anlı gibi olayları aydınlatmaya çalışan Esra Erol'da programının canlı yayındaki büyük yüzleşmede ortaya çıkan bazı gerçekler herkesi adeta şoke etti. Programa katılan Suzan Duran, bir gece vakti ansızın evden çıkıp giden annesi Nuran Demir için Esra Erol'dan yardım istedi.

Nuran Demir Neden Evden Kaçtı?

ATV'nin sevilen yapımlarından Esra Erol'da programına katılan Suzan Duran, annesi Nuran Demir'in bir gece yarısı ansızın apar topar evden çıkıp gitmesi üzerine programın sunucusu Esra Erol'dan yardım istedi. Kısa bir zaman dilimi içinde Nuran Hanıma ulaşan Esra Erol ve ekibi, Nuran Yenilmez'in kızlarına dahi haber vermeden yanına kaçtığı Fahrettin Demir ile evlendiğini belirtti.

Nuran Demir Dolandırıcı Çıktı!

Yaşlı insanları evlenme vaadi ile dolandırarak, altınları ve bilezikleri alıp ortadan kaybolan ve bunu da devam ettirip 2 senede  5 kişi ile dini nikahlı bir biçimde yaşayan 62 yaşındaki Nuran Demir adlı kişinin gerçek yüzü ise Esra Erol'un programında ortaya çıktı.

Nuran Demir Hakkında İhbarlar Devam Ediyor!

Canlı yayın esnasında gelen birçok ihbar ile birlikte Nuran Demir denen kadının yaşlı erkekleri araba ve ev almaları karşılığında evlilik vaadi ile kandırdığı tüm Türkiye'ye ifşa edildi.