Esra Erol Programı Saç Baş Yoldurdu! Gerçek Babası Ortaya Çıktı!

Esra Erol Programı Saç Baş Yoldurdu! Gerçek Babası Ortaya Çıktı!

Esra Erol programına damgasını vuran Muzaffer ve Ayşe'nin hikayesi pes dedirtti. DNA test sonuçları açıklandı. Babası kim belli oldu. Ailesinin yanına dönecek mi?

Ayşe, çocuğuyla beraber Adem isimli birine kaçmıştı. Ancak aradan geçen zaman içerisinde Adem'le arasının kötü olduğu anlaşıldı. Programa katılan Ayşe, çocuğunun babasının DNA testi istemesine rağmen ilk başlarda reddetti. Programı dahi terk eden kadın daha sonra DNA testi yapılmasını kabul etti. Esra Erol'un da beklediği DNA testi sonuçları geçtiğimiz gün Esra Erol'a ulaştı. Heyecanlı bekleyiş başlamış oldu.

DNA Testine Göre Muzaffer Gerçek Babası Değil!

Küçük çocuğun babasının kimin olduğunu öğrenmek için yapılan DNA testinde Muzaffer baba çıkmadı. Gerçek babası başka birisi. Hal böyle iken Muzaffer, duygusal anlar yaşadı. Kendisine tazminat davası açacağını belirtti. Ayşe ise aldatmış olmasına rağmen tüm suçun Muzaffer'de olduğunu belirtti.

Çocuğun Babası Kim?

Adem ile olan birliktelikleri düşünülünce çocuğun babasının kim olduğu bir türlü bulunamadı. Ayşe'ye sorulduğunda ise kendisi de cevap veremedi. Ancak ortaya attığı iddialar o kadar farklıydı ki izleyenler "bu kadarı da pes" dedi.

Ayşe DNA Sonuçlarını İnkar Etti!

Ayşe'nin DNA sonuçları açıklandıktan sonraki tepkisi oldukça ilginçti. Çünkü daha önce çeşitli nedenlerle iğne yaptırdığı için DNA sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Bu söylemler elbette kabul görmedi. Çünkü bilimsel sonuçlar iğne ile değiştirilemezdi. Vücuduna iğne yaptırmış olması gerçek sonuçların üstünü örtebilecek bir şey değildi. Esra Erol da bu durumu izah etmeye çalıştı. Ayşe her ne kadar reddetse de gerçekler ortadaydı. Sonuç itibariyle DNA sonuçlarının gerçekliği konusunda gerçeklikten uzak bir şekilde savunma yapması ve tüm suçu Muzaffer'e atması büyük tepki çekti. İzleyiciler hayretler içerisinde kalırken Ayşe'nin sözlerine anlam verilemedi. Esra Erol, durumu kontrol altına alarak kritik soruyu sordu.

Ayşe Ailesinin Yanına Dönecek!

Ayşe'ye bundan sonra nereye gideceği soruldu. Ayşe ise ailesinin evine döneceğini belirtti. Adem'in kendisini terk ettiğini kabullenemediği belli oldu. Ancak gerçekler birer birer ortaya çıktı. Ayşe'nin kaçtığı Adem de artık onu istemiyordu. Muzaffer'e göre, Adem yaptıklarının suç olduğunu düşünerek Ayşe ile olan ilişkisini kesti.