Esra Erol Programda Sinir Krizi Geçirdi! Esra Erol'da Yer Yerinden Oynadı!

Esra Erol Programda Sinir Krizi Geçirdi! Esra Erol'da Yer Yerinden Oynadı!

Kübra Sarıkaya ikinci çocuğuna hamile olduğunu söyleyerek şok açıklamalarda bulundu. Kübra Sarıkaya kocası Sezer Sarıkaya'nın eski sevgilisi Elif Çamur ile evlendiğini dile getirdi. Esra Erol'a başvuru yapan Kübra Sarıkaya şok edici ifadeleri gündeme taşıdı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Esra Erol programının yayınlanan bölümünde Sezer Sarıkaya iddiaları yanıtlamak için canlı yayına katıldı. Bunun ardından karısı Kübra Sarıkaya'yı istemediğini söyleyen Sezer Sarıkaya eski sevgilisi ile çok mutlu olduğunu belirtti. Sezer Sarıkaya'nın tavırları ise izleyicileri çileden çıkardı. Bu açıklamalarının ardından stüdyoda sinir krizi geçiren Kübra Sarıkaya ise eşi Sezer Sarıkaya'nın üzerine yürüdü. Esra Erol ise hamile kadını sakinleştirmek için elinden gelen her şeyi yaptı.

Kübra Sarıkaya'nın feryadı yürekleri dağladı

Esra Erol gergin anlara şahit olurken 8 aylık hamile karısını terk eden Sezer Sarıkaya tepki üstüne tepki aldı. Eski sevgilisi Elif Çamur ile düğün yapan Sezer Sarıkaya'nın tavırları Kübra Sarıkaya'yı çileden çıkardı. Kocasının tavırlarının ardından sinirlerine hakim olamayan Kübra Sarıkaya stüdyoda sinir krizi geçirdi. Esra Erol tarafından sakinleştirilen Kübra Sarıkaya kocasına saldırmak için bir hamle daha yaptı.

Kübra Sarıkaya, gözyaşlarına hakim olamadı

İhanete uğradığını söyleyen Kübra Sarıkaya sadece çocukları için gözyaşı döktüğünü söyledi. Bunun ardından kocasının umurunda olmadığını dile getiren genç kadın Sezer Sarıkaya'nın sözlerine tepki göstererek acısını dile getirdi. genç kadının bu feryadın üzerine Esra Erol o kadar konu içerisinde ilk defa böyle bir vicdansızlık gördüğünü ifade etti. Sezer Sarıkaya'nın yaptığı hatanın Bir de farkında olmadığını söyleyen Esra Erol bir insanda utanma olacağına fakat Sezer Sarıkaya da böyle bir şeyin olmadığını dile getirdi. Esra Erol'un bu açıklamaları ise izleyiciden tam not aldı. Esra Erol izleyicileri Kübra Sarıkaya destek olurken Sezer Sarıkaya ve Elif Çamur'a tepkisini belli etti.