Esra Erol Olmazsa O Genç Kızın Vay Haline! Esra Erol Bir Ailenin Daha Yüzünü Güldürdü!

Esra Erol Olmazsa O Genç Kızın Vay Haline! Esra Erol Bir Ailenin Daha Yüzünü Güldürdü!

ATV Esra Erol'da programında yaşananlar yok artık dedirtti. 19 yaşındaki kız ile zorla nikah kıydıran adam şok etti. Kaçırıldığı belirtilen Fatma, uzun uğraşlar sonucunda bulunmuştu. Aile evine döndükten sonra ise önemli bir itirafta bulundu. Fatma'nın başına gelenler izleyenleri de çıldırttı.

Esra Erol, geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki genç zihinsel engelli kıza ulaşarak onun eve dönmesini sağladı. Bir süredir Ahmet isimli, iki çocuğu olan ve dini nikahlı eşiyle yaşayan bir adamla beraberdi. Melahat Oruç'a göre kızı kaçırılmıştı. Onun peşini bırakmayan ve programa çıkan Melahat Oruç'un çabaları karşılıksız kalmadı. Esra Erol sesini duyurdu ve genç kıza ulaşıldı. Fatma da eve dönmek istediğini belirtti. Bir süredir ailesinden ayrı olan kızın eve döndüğü haberi geldi. Canlı yayında da ifade ettiği üzere ailesini özlemişti.

İşkence Gördüğü İddia Edildi!

Melahat Oruç, kızının parası için kaçırıldığı ve işkence gördüğünü iddia etti. Aylık 4000 TL maaşı olduğu için Zonguldak'a kaçırılarak nikah kıydırttığını söyledi. Tüm bu gelişmelerden sonra Fatma'dan büyük itiraf geldi. Ahmet isimli adamla birlikteyken yaşadıklarını anlattı ve itirafıyla da herkesi şaşırttı.

Hamile Olduğunu Açıkladı!

Fatma'nın yapmış olduğu hamilelik açıklaması büyük ses getirdi. Kendisinin hastane kontrolünün ardından 1,5 aylık hamile olduğu açıklandı. %45 engeli bulunan genç kızın başına gelenler nasıl sonuçlanacak merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programı bu sorunun çözülmesi adına gerekli uğraşı gösteriyor. Zorla nikah kıymak ve şiddet suçlamalarına karşın Ahmet'in neler söyleyeceğini göreceğiz.