Esra Erol Herkesten Gizlediği Ailesini Paylaştı!

Esra Erol Herkesten Gizlediği Ailesini Paylaştı!

Esra Erol'dan gelen hamle herkesi şaşırttı. Ünlü isim eşini ve çocuklarını sosyal medyada paylaştı. Öte yandan yaptığı açıklamada ise fotoğrafı ile gündem oldu. Siyah elbisesini görenler şok içerisinde kaldı.

Esra Erol, son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Ünlü sunucu yaptığı paylaşım ile birlikte farkını ortaya koydu.

Eşi ve Çocuklarını Paylaştı

Esra Erol, eşi ve çocuklarını paylaşarak adından söz ettirdi. Ünlü isimden gelen bu hamle neticesinde herkes ne diyeceğini bilemedi. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayların ortaya çıkacağı anlaşıldı. Sizler de neler olduğunu merak ediyorsanız ünlü ismin Instagram hesabını takip edebilirsiniz. Kendisi güncel olarak paylaşımlarda bulunuyor ve adından söz ettiriyor. Dolayısıyla gelinen noktada başka hangi ifadelere verileceği de gündem haline geldi.

Elbiseleriyle Gündem Olmuştu

Siyah ve dikkat çeken bir elbise giyen Esra Erol, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonra ünlü isimin bu detayla birlikte çeşitli gelişmelere sahip olduğu ortaya çıktı. Binlerce beğeni alan fotoğrafları, ünlü ismin sunuculukla birlikte sosyal medyada da başarılı olduğunu ortaya koyuyor.