Esra Erol Hayranlarına Üzücü Haberi Duyurdu! Esra Erol Final Yapıyor!

Esra Erol Hayranlarına Üzücü Haberi Duyurdu! Esra Erol Final Yapıyor!

Kayıp, cinayet, ayrılık ve daha pek çok vaka inceleyen Esra Erol programı final kararını açıkladı. Hayranları sosyal medyadan tepki gösterdi. Esra Erol ne zaman final yapıyor? Esra Erol yeni sezon olacak mı? Esra Erol neden final yapıyor?

Esra Erol programı, uzun ve yoğun geçen çalışma serüvenini noktalıyor. Artık sevilen programı bir süreliğine göremeyeceğiz. Sezon finalinin ne zaman olacağı açıklanan programı bir sonraki sezonda yine ekran karşısında olacak.

Bir Süre Ekranlardan Uzak Kalacak!

Bir dönem evlilik programlarının vazgeçilmez ismi olan Esra Erol'un bir süredir yapmakta olduğu vaka ve olay araştırma programı sezon finali yapıyor. Yaklaşık 3 ay ekranlardan uzak kalacak programla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Programın final yapacağı tarih de yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Esra Erol Sezon Finali Tarihi

Esra Erol'da programının 26 Haziran 2021 tarihinde son bölümünü yayınlayacağı belirtildi. O tarihteki canlı yayınından sonra 3 ay boyunca sevilen programı izleyemeyeceğiz. Ancak yeni sezona bomba gibi hazırlanması için bu arayı vermesi gerektiği de biliniyor.

Yeni Sezona Bomba Gibi Gelecek!

Kayıp, cinayet, ayrılık ve daha pek çok vaka ile izleyici karşısına çıkacak. Önemli sorunları çözme konusunda ise Esra Erol'un gerçekten başarılı olduğu biliniyor. Çok yakında ekranlara kısa süreli veda edecek. Onun yokluğunda farklı dizi, film ve programlar yayınlanacak.