Esra Erol Gözyaşlarına Hakim Olamadı! Aldığı Hediye Karşısında Ne Diyeceğini Bilemedi!

Esra Erol Gözyaşlarına Hakim Olamadı! Aldığı Hediye Karşısında Ne Diyeceğini Bilemedi!

ATV'de program sunan Esra Erol'a gelen doğum günü hediye şaşırttı. 40. yaş gününde Esra Erol nasıl bir hediye ile karşılaştı. Son zamanlarda dikkat çeken ünlü isim, aldığı hediyeye çok sevindi. İşte sosyal medyanın gündemine düşen bu gelişme sonrasında yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde...

Esra Erol'a 40. yaş günü nedeniyle pek çok yerden hediye geldi. Başarılı sunucu, yaş gününü kutlarken hiç beklemediği bir hediye ile karşılaştı. Bangladeş'te kendisine özel yaptırılan hediye ile birlikte gözyaşlarına hakim olamadı. Peki ünlü isim hangi sürprizle karşılaştı? Gündeme bomba gibi düşecek olan bu haberle birlikte ATV sunucusu ne diyeceğini bilemedi. Sosyal medya bu haberi konuşuyor.

Esra Erol Adına Su Kuyusu!

Bangladeş'te yaşayanlar için Esra Erol adına su kuyusu yaptırıldı. Böylelikle pek çok kişi bu su kuyusundan yararlanacak. Bu gelişmeyle beraber önemli bir hayır işlediği için kendisi de sevindi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar Esra Erol adına çok sevindiğini söylüyor.

Gündem Oldu!

Bu hediye ile birlikte ünlü sunucu 40. yaşını kutladı. ATV'de sunduğu program ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla bu gelişme bir süre daha konuşulacak gibi durmakta. Müge Anlı ile birlikte rekabet ederek aynı kanalda aynı konseptte program sunmaktalar. Zaman zaman tartışsalar da genel olarak rekabetleri ATV'deki reytinglerin artmasına yarıyor.