Esra Erol Fazla Dayanamadı Cinsiyet Değiştiren Kızı Bulup İfşa Etti!

Esra Erol Fazla Dayanamadı Cinsiyet Değiştiren Kızı Bulup İfşa Etti!

ATV'nin popüler programlarından biri olan Esra Erol'la programında, sıradışı bir olay yaşandı! Programın izleyicilerini büyüleyen bu olay, beklenmedik bir dönüşümü içeriyordu. İşte detaylar...

Esra Erol'la programı, yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı ve ilginç olaylarla dolu hikayelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak ekranlara gelen bir hikaye, herkesi şaşkına çevirdi. Bu beklenmedik dönüşümün ardındaki aile hikayesi ise izleyicileri etkisi altına aldı.

AİLE, KIZLARININ KANDIRILDIĞINI İDDİA EDİYOR

Esra Erol'la programına katılan Alper ailesi, kızlarının Sıla adındaki bir kişi ve onun annesi tarafından sosyal medya üzerinden kandırıldığını iddia ederek programın kapısını çaldı. Ailenin aktardıklarına göre, tüm aile mal varlıklarını kaybetmişti ve bu kayıpların sorumlusu olarak kızları Seda Alper gösteriliyordu. Ailenin anlattıklarına göre, Seda'nın, sosyal medya üzerinden tanıştığı Sıla ile ilişkisinin ardından davranışları değişmişti.

Seda'nın babası Halil, "Sıla geldi ve ailemizi darmadağın etti. Bursa'ya doğum günü için gitti, sonra geri döndü ve 'Yüzüm erkek yüzüne benziyormuş' dedi" şeklinde konuştu. Daha sonra Seda'ya bir hormon testi yapıldığı ve doktorunun "Sen kadınsın, senin beynini kim değiştirdi?" dediği belirtildi.

SEDA'NIN DAVRANIŞLARI DEĞİŞTİ

Alper ailesi, Seda'nın Bursa'dan dönüşünden sonra aileyi evden kovduğunu ve kas hastası olan erkek kardeşini yataktan iterek attığını söyledi. Bu açıklamaların ardından, Sıla'nın annesi Sima, canlı yayına bağlandı ve Seda'nın orada olduğunu doğruladı. Kadın, şunları dile getirdi:

"Kızım ve Seda, sosyal medyada 9 aydır tanışıyorlar. Kızım, Seda'nın mal varlığını almadı. İsterseniz gelip görebilirsiniz."

Bu açıklamanın ardından Sima, Seda'nın cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini açıkladı. Hem stüdyo içinde bulunanlar, hem aile üyeleri, hem de izleyiciler, bu haber karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ancak operasyonun ayrıntılarına dair henüz bir açıklama yapılmamıştı. Araştırmalar sonucunda Seda'nın yeni isminin Demir olduğu ortaya çıktı. Öte yandan, Seda, canlı yayına bağlanarak fotoğraflarının kaldırılmasını talep etti.